Oslabljena Juta preslišana u Hjustonu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 30.04.2018.
00:09
Izvor: Sportske.net

Najbolji tim reguladrnog dela sezone je rutinskom pobedom otvorio polufinalnu seriju protiv Džezera.

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Hjuston je poveo sa 1:0, pitanje pobednika se nije postavljalo nijednog trenutka, a ako se po jutru dan poznaje ovde bi mogla da radi metla.

Juta je povela na stratu utakmice, a onda su Rokitsi preuzeli vođstvo posle par minuta igre i nisu ga ispuštali nijednog trenutka.

Prednost "raketa" je bila dvocifrena već u prvom kvartalu, pred kraj prvog poluvremena je bilo +27, pa nikakve neizvesnosti nije bilo.

Na kraju 110:96, reklo bi se očekivano, s obzirom da su "džezeri" bili oslabljeni zbog izostanka povređenog Rikija Rubija, koji mora da miruje desetak dana.

Imali su sreće što se u finišu nije povredio i Donovan Mičel, nezgono je nagazio, činilo se da je uvrnuo zglob, ali odmah se pridigao i normalno gazio.

Džejms Harden je izrešetao Jutu, pogodio sedam trojki i brojao do 41. Kris Pol je ubacio 17 poena, Kapela 16 i imao 12 skokova, Taker je bio četvrti dvocifreni kod pobednika sa 15 poena.

Najefikasniji u Juti bili su Mičel i Krauder sa po 21 poenom, Ingles je postigao 15, Rudi Gober 11.

Posle ovog meča je jasno da Juta bez svog prvog pleja Rubija nema šta da traži protiv Hjustona, mada je pitanje i da li bi mogla da ravnopravno da se nosi sa ekipom koja igra najboju košarku ove sezone i sa njim.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Monday, 30.04.2018
09:45

Tek je prvi mec polako , kad se Rubio vrati i kad juta bude domacin itekako bi moglo da se zakuva ... Take a note !