"Orlovi", skačite kao lepa Ivana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
12:02
Izvor: Sportske.net

U danu kada košarkaška reprezentacija Srbije igra prvi meč na Eurobasketu u Berlinu se zatekla Ivana Španović koja je "svojim poslom" doputovala u nemačku prestonicu.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra svoj prvi meč na 39. Evropskom prvenstvu, a žreb je želeo da "Orlovi" grupnu fazu takmičenja odrade u Berlinu.

Prestonica Nemačke biće u subotu poprište još jednog sportskog događaja na kojem će učešće uzeti najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.

Zrenjaninka se danas našla u Berlinu gde je očekuje završni Čelendžer sezone u kojoj je Španovićeva ostvarila izuzetne rezultate.

Pored bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi Ivana je više puta obarala nacionalni rekord i na kraju postavila granicu na 7.02 metara.

Ivana Spanovic
Foto: Sportske.net/BojanBrezovac

Zbog obaveza koje ima Ivana Španović neće moći da uživo pogleda duel Srbije i Španije u "Mercedes-Benz Areni" ali je "Orlovima" poželela sreću a mi im poručujemo da večeras skaču poput naše najbolje atletičarke ne bi li uspeli da uzmu meru bronzanima sa prethodnog šampionata Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke