"Orlovi" odleteli u Grčku, jedan nedostaje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.08.2019.
13:37
Izvor: Sportske.net

Srbija je otputovala na Akropolis kup gde će igrati sa Italijom, Grčkom i Turskom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije otputovala je na Akropolis kup koji se igra u Atini kao pripremni za Svetsko prvenstvo u Kini koje počinje 31. avgusta.

Vladimir Lučić je ostao u Beogradu zbog povrede butnog mišića i neće igrati na Akropolis kupu. Pored njega, sigurno znate za povredu Miloša Teodosića koji je pod znakom pitanja za Svetsko prvenstvo.

"Sve protivnike jako respektujemo, idemo na Akropolis kup u jednom dobrom trenutku za nas… To je izuzetno jak turnir, kao što su bile i ove dve utakmice sa Litvanijom. Cilj nam je da probamo da se spremimo za Svetsko prvenstvo kroz mečeve sa što jačim protivnicima. Momci dobro rade, imamo još prostora za poboljšanja… Nismo dugo zajedno, a to je ono što mi treneri uvek najviše tražimo, jer je uigranost jako, jako bitna za formu", rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

Srbija u petak igra protiv Turske od 17 časova, u subotu protiv Italije od 17 časova i u nedelju od 19:30 protiv Grčke.

"Mi stvarno gledamo samo sebe i radićemo svoj posao, rivali neka rade svoj, pa ćemo da vidimo ko je bolji. Biće ovo dobre provere, a i moći ćemo da vidimo Italijane, protivnike u grupi u Kini, iako je ovo samo turnir… Bez obzira na to, mi uvek igramo punim intenzitetom i pokušavamo da napredujemo kroz svaku utakmicu, a da li je rival Italija, Turska ili Grčka, nije nam bitno… Turnir jeste jak i interesantan, lično uvek volim da igram Akropolis kup, tako da očekujem odlične utakmice koji će najviše nama koristiti", rekao je Miroslav Raduljica.

Igrači koji putuju u Atinu:

Stefan Jović, Vasilije Micić

Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Dragan Milosavljević

Marko Simonović

Stefan Birčević, Nemanja Bjelica

Miroslav Raduljica, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke