"Orlovi" na ozbiljnom testu pred Mundobasket

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.03.2019.
21:27
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije učestvovaće na jakom turniru u kineskom Šenjangu koji će biti održan neposredno pred početak Mundobasketa.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević prisustvovao je danas velikoj konferenciji za medije u kineskom gradu Šenjangu, na kojoj je najavljen turnir na kome će učestvovati i naš državni tim.

Srbija će pred start Mundobasketa odmeriti snage sa selekcijama Francuske, Novog Zelanda i Italije u sklopu pripremnog turnira koji će organizovati kompanija "Golden star investment", inače dugogodišnji partner našeg Saveza.

Reprezentativci Srbije provešće desetak dana u Šenjangu i učestovati na pomenutom turniru, a nakon toga se sele u Fošan koji će im biti baza u prvoj fazi Svetskog prvenstva.

Na današnjoj konferenciji Dejan Tomašević je potpisao protokol o saradnji sa provincijom Lijaoning kojim je predviđeno da srpski treneri i sudije obučavaju svoje kolege iz Kine.

Generalni sekretar KSS održao je zanimljiv govor i poklonio gradonačelniku Šenjanga Đangu Junu dres našeg nacionalnog tima.

Podsećanja radi, Srbija će na Svetskom prvenstvu u Kini igrati u Grupi D sa selekcijama Angole, Filipina i Italije. Mundobasket je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke