''Orlovi'' imali slobodan dan, a selektor?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2015.
22:31
Izvor: Sportske.net

Posle dva trijumfa reprezentacije Srbije u prijateljskim mečevima protiv Izraela u Tel Avivu, selektor Đorđević je stigao da ''skokne'' i na trening svog novog kluba, atinskog Panatinaikosa.

paobc.gr/V.Stolis
paobc.gr/V.Stolis

Povezane vesti

Podsetimo, nedavno je jedan od Đorđevićevih pomoćnika u reprezentaciji Milan Minić već počeo da radi sa košarkašima Panatinaikosa, a danas je i ''Sale Nacionale'' iskoristio slobodan dan u reprezentaciji da se i lično uveri kako rade atinski ''Zeleni''.

Tom prilikom je Đorđević razgovarao i sa grčkim novinarima, izrazivši zadovoljstvo što je dobio poverenje čelnika kluba da u novoj sezoni bude na klupi Panatinaikosa.

''PAO je jedan od najboljih klubova svih vremena u evropskoj košarci. Ovaj klub ima veliku istoriju, znam gde sam došao, prihvatio sam izazov i 100 posto sam siguran da ćemo uz dobar rad i u narednoj sezoni ostvariti dobre rezultate'', konstatovao je Đorđević.

A kad su ti dobri rezultati u pitanju, to bi trebalo da znači i plasman na F4 Evrolige.

''Mislim da možemo da napadnemo završni turnir Evrolige u predstojećoj sezoni'', naglasio je Đorđević.

Naravno, današnjem treningu prisustvovao je i novi košarkaš Atinjana Saša Pavlović, doskorašnji igrač Partizana i ljubimac ''Grobara''.

Foto: paobc.gr/V.Stolis

djordjevic





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke