"Orlovi" hvataju zalet, počinje turnir u Kordobi

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 29.07.2016.
09:28
Izvor: Sportske.net

Noćas od 23 sata uz prenos na Arenisport reprezentacija Srbije počinje prvu od tri pripremne utakmice za Olimpijske igre u Riju.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije predvođena Aleksandrom Đorđevićem trenutno se nalazi u Kordobi u Argentini gde se aklimatizuje na uslove i vremensku razliku kako bi se što bolje pripremila za Rio.

Srbija će igrati na predolimpijskom turniru u Kordobi zajedno sa reprezentacijama Argentine, Francuske i Hrvatske, biće to prave provere pred ono pravo što sledi za manje od deset dana.

Večeras igramo prvu utakmicu, protivnik će nam biti reprezentacija Francuske sa kojom ćemo igrati i treći put u kratkom vremenskom intervalu.

Utakmica počinje od 23 časa po srednjeevropskom vremenu.

"Posle dugog putovanja polako se navikavamo na vremensku razliku i ovdašnje vremenske uslove. Dosta je hladno i u dvorani gde treniramo, tako da ne mogu da kažem da su uslovi idealni, ali isto je i ostalim reprezentacijama. Posle priprema na Kopaoniku, trebaće nam vremena da uđemo u ritam utakmica, ali ovaj turnir će biti pravi način da to uradimo", rekao je selektor Đorđević.

Dakle, "Orlovi" večeras kreću u završnu fazu priprema, poželimo im da svi budu zdravi i da se što bolje spreme za OI.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke