Optimistička poruka iz Zvezde: ''Ovaj sistem je napravljen da traje!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.06.2017.
16:55
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nebojša Čović tokom vikenda obavio razgovore sa većinom igrača i članovima stručnog štaba. Novi ugovor već mesec dana čeka trenera Dejana Radonjića!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

I pored brojnih najava osipanja šampionskog tima Zvezde ovih dana, a onda i vesti iz FIBA koja je crveno-belima stavila veto na registraciju novih igrača dok ne izmiri obaveze prema Izraelcu Galu Mekelu, danas je iz Crvenme zvezde mts stigla optimistička najava kada je u pitanju sledeća sezona.

Jasno je da će uprava crveno-belih, bez obzira na sve probleme, učiniti sve da zadrži okosnicu tima, ali i trenera Radonjića, kome je još pre oko mesec dana ponuđen novi dvogodišnji ugovor!

Saopštenje Crvene zvezde mts na tu temu, u nastavku prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda mts okončao je u petak 16. juna 2017.godine najuspešniju sezonu u istoriji kluba, a već u subotu i nedelju predsednik kluba Nebojša Čović obavio je sa svojim saradnicima niz aktivnosti u cilju što bolje pripreme kluba za sledeću takmičarsku sezonu, koja počinje 01.07.2017.godine.

U sklopu tih aktivnosti obavljen je razgovor sa većim brojem igrača (izuzev Amerikanaca Votersa i Tompsona kojima je istekao ugovor, i koji su otputovali u SAD, kao i Dženkinsa koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom za sezonu 2017-2018),  kao i delom stručnog štaba, osim prvog trenera Dejana Radonjića, kome ističe ugovor sa krajem sezone, 30.06.2017.godine.

Dejanu je u razgovoru sa predsednikom kluba još krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a tim povodom biće obavljeni i dodatni razgovori.

Prilikom sastanaka, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je informisao sagovornike o aktuelnoj situaciji, daljim aktivnostima koje klub planira kako bi spreman dočekao predstojeće izazove.

Jedna od tema bila je finansijska situacija kluba, a svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone.

Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde mts Milko Bjelica, koji će biti i predstavnik kluba na redovnom godišnjem sastanku Evrolige u Barseloni koji je za igrače planiran već 20.juna, istakao je tokom razgovora izvanredne uslove za rad koje je imao u crveno-belom dresu ove sezone, posebno prisećajući se nekih ranijih vremena kada je igrao u dresu Crvene zvezde.

Čelni ljudi KK Crvena zvezda mts nastavljaju dalje planirane aktivnosti u cilju pripema za narednu sezonu, o čemu ćemo redovno obaveštavati javnost.

U želji da dostojno proslavimo jedan od najvećih uspeha u istoriji ovog velikog kluba, nećemo se baviti brojnim glasinama, spekulacijama i kombinatorikama o odlascima igračkog kadra i stručnog štaba koji se pojavljuju u javnosti. Ovaj sistem je napravljen da traje...'',
navodi se u današnjem saopštenju.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 18.06.2017
23:22

Ne volim ni CZ, ni Partizan, ali ovo je smijesno saopstenje na jedan novi nacin.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Sunday, 18.06.2017
22:25

Treba da traje da uzivamo kad Zvezda igra Evroligu.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 18.06.2017
19:53

Nikad nemoj da sumnjate u porodicni koncept gazda Cove :) Kakva je samo tacka ovo bila na citavu pricu, histeriju jednih, i uzaludnih pokvarenih nadanja drugih...sve ovo doprinosi samo popularizaciji trenda donacija o kojima se slabo govori, i koje tek treba da se zahuktaju. Vrsi se pritisak na isplatu srestava od strane sponzora koji debelo kasne sa tim, a takodje tu su i nama druga potrazivanja...Vecina igraca je pod ugovorom i sledi fino obestecenje za njih, planiralo se sve ovo, teska situacija nije od juce, konacan potez Radonje ce sve reci u kom smeru ovo ide....

avatar
X
Sunday, 18.06.2017
21:47

Poslednjom recenicom si i sam rekao da moze sve da ode u pogresnom smeru ako Radonjic ne donese odluku koja ce se vama navijacima Zvezde svideti. Dakle, sve ovo sto si pisao pre toga, u vidu podrske coveku kojeg drzis na slici, pada u vodu ako Radonjic ode iz kluba.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 18.06.2017
23:12

Sistem kluba ce naravno biti uzdrman ako ode trener sa svojom filozofijom igre, i naravno povede kondicionog sa sobom i jos po nekog iz strucnog staba...moze da ode vecina od igraca, ali zna se koji su najvazniji stubovi kluba koji su obavili pola posla...

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 18.06.2017
17:16

Izacicemo jaci iz ovog. Ovo je ono sto se cekalo, ona godina. F4 u Beogradu. Verujem u to da ukoliko ekipa ima slican kvalitet kao ove sezone uz to da ne bude povreda, mozemo svakom da pomrsimo racune uz malo srece.