Oprečne informacije - Hoće li Nedović igrati protiv Zvezde?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2018.
14:41
Izvor: Sportske.net

Španski mediji prenose izjavu Đoana Plaze u kojoj se navodi da Nemanja Nedović neće igrati u Beogradu. Srpski reprezentativac u izjavi "Žurnalu" tvrdi da se raduje izlasku na parket "Pionira".

Epa/Jim Hollander
Epa/Jim Hollander

Povezane vesti

Košarkaši Unikahe u petak gostuju Crvenoj zvezdi mt:s u okviru 24. kola Evrolige, a još uvek nije jasno hoće li za španski klub nastupiti Nemanja Nedović.

Sam igrač je u izjavi objavljenoj u današnjem izdanju "Sportskog žurnala" najavio dolazak u Beograd i nastup u duelu sa Zvezdom.

"Uzbuđen sam što ću drugi put u karijeri igrati u 'Pioniru' protiv bivšeg kluba. Na tribinama će biti mnogo meni bliskih ljudi. Članova porodice, prijatelji, ljudi koji prate moju karijeru od kada sam se pojavio na košarkaškoj mapi", poručio je Nedović.

Sa druge strane, španski portal "La Opinion de Malaga" prenosi izjavu trenera Unikahe Đoana Plaze u kojoj španski stručnjak tvrdi da je Nemanja Nedović prehlađen i da najverovatnije neće igrati.

Navodno se radi o virusu sa kojim srpski reprezentativac muči muku već nekoliko dana. Plan je da Nedović ne putuje u Beograd već da se u Malagi spremi za meč sa Estudijantesom.

Utakmica 24. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Unikahe igra se u petak od 19 časova, a kako Unikaha neće trenirati večeras u "Pioniru" ostaje da na dan utakmice vidimo hoće li Nemanja Nedović biti u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke