Opcija manje za Zvezdu, plejmejker odabrao NBA!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 31.07.2019.
22:33
Izvor: Sportske.net

Potraga se nastavlja, a možda je sada i sve jasno?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda još uvek traži plejmejkera za predstojeću sezonu, u kojoj srpskog šampiona očekuju veliki izazovi u nikad jačoj Evroligi.

Produžena je saradnja sa Filipom Čovićem, ali je Džo Reglend napustio klub i otišao u Darušafaku, priče oko Teodosića, Stefana Markovića i Jovića nisu bile realne.

Tako je postalo jasno da će poziciju organizatora igre preuzeti stranac, najverovatnije Amerikanac, a kao opcija se pojavio Naz Mitru-Long.

Kanađanin sa grčkim korenima je svoju NBA karijeru počeo 2017. godine u redovima Jute Džez, nije se naigrao za dve sezone u Solt Lejk Sitiju, formu je brusio u razvojnoj ligi.

Pojavila se priča da bi mogao da pojača redove Crvene zvezde, ali je sada jasno da će "crveno-beli" morati da nastave potragu, kako je Mitru-Long potpisao ugovor sa Indijana Pejsersima.

U pitanju je "two-way" ugovor, pa će Kanađanin naredne sezone igrati i za Pejserse i za njihov tim u razvojnoj ligi, Fort Vejn Med Entse.

Opcija manje za šampiona Jadrana, da li to znači da bi iskusni plejmejker mogao da preuzme dirigentsku palicu u timu Crvene zvezde naredne sezone? Više u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke