On je danas pretrpeo najviše kritika od navijača Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.10.2017.
21:42
Izvor: Sportske.net

Evo još malo utisaka navijača Crvene zvezde nakon utakmice protiv Žalgirisa.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Žalgiris je danas slavio protiv Crvene zvezde sa 78:76 u okviru prvog kola Evrolige, a kao što smo vam već pisali, navijači su optimistični, smatraju da izabranici Dušana Alimpijevića imaju dosta prostora za napredak.

Crvena zvezda je mogla do pobede da je koristila svoje šanse, propustili su i trojku za pobedu koju je promašio Tejlor Ročesti od kojeg su navijači danas očekivali više.

Ipak, daleko više su očekivali od Džejmsa Feldina i on je danas dobio najmanje pozitivnih komentara.

Tačnije, dobio je gomilu negativnih, evo samo nekih koje smo videli na Tviteru.

Feldin je uspeo da postigne 8 poena, ali je igrao najviše u Crvenoj zvezdi, 30 minuta, a pored toga nije ga bilo kada se lomila utakmica, osim kada je promašio trojku sa 8 metara nakon čega je Pero Antić uhvatio loptu.

Imao je i tri izgubljene lopte danas, očigledno je da nije na najvišem nivou. Ipak, rano je donositi zaključke, od njega bi mogli da očekujemo veliki napredak u igri u narednih mesec dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 16.10.2017
09:55

Prerano kritikujemo, previse ocekujemo...

avatar
nemam pojma
Friday, 13.10.2017
23:54

A sad kad krene tempo, biće veselo. Budućnost, Barsa, Cedevita, Himki, a najbolji igrači sarac Fočo Antić, pa mlađarija Bjelica i Ročesti koji je već danas disao na škrge. Ovaj jedan pita ko je igrao na trojci. Pa Dobrić, Lazić i Lazarević su se smenjivali na toj poziciji. Lazić naravno, ništa nije odbranio, Uljanovas ga je urnisao. Da ne govorim koliko je Šaras inteligentniji od vašeg Alempija.

avatar
3x3
Friday, 13.10.2017
23:39

Dobar je Feldin igrac, ali se jednostavno ne uklapa u ovaj Zvedin igraci kadar. Ja sam zadovoljan i igrom i zalagenjem nasih igraca. Bice ovo lepa sezona na nas.