On je borac, ne zna za umor, uvek daje 100 posto na terenu! Ko od Zvezdinih igrača najviše odgovara ovom opisu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2019.
14:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uz sve to, igra sa mnogo emocija za Zvezdu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Zanimljivu priču je u intervjuu ''Novostima'' trener Crvene zvezde Milan Tomić otkrio u vezi košarkaša crveno-belih Mohameda Fajea.

To je momak koga je Tomić prošlog leta doveo u Zvezdu iz Grčke, ovdašnja košarkaška javnost nije mnogo znala o njemu, bilo je i sumnjičavih zbog ovog transfera, ali je Faje tokom ove sezone u potpunosti potvrdio da zaslužuje Zvezdin dres.

Sada, pred kraj sezone, Tomić je obelodanio šta je prethodilo ovom transferu i kako je on saznao za Fajea.

''Sećam se jedne utakmice u Grčkoj... Nisam video nikakav umor na njemu, ništa, a igrao je konstantno 40 minuta! Bilo je nestvarno, pa sam se raspitao. Rekli su mi da je borac, da te nikad neće 'prodati', da trenira, da je dobar za svlačionicu, da će dati 100 odsto na terenu'', objašnjava Tomić.

Veliki doprinos dao je u borbi za titulu u ABA ligi, a trijumf u majstorici finala je oduševljeno prokomentarisao, maltene u neverici, ovim rečima: "Treneru, ja sam sada šampion sa Zvezdom."

''Kada vidite igrača od 34 godine da pokaže toliko emocija, ne može da vas ne dodirne. Kada vidiš koliko mu je bilo drago što je osvojio pehar baš sa Zvezdom, onda je to znak i za mene da sam nešto dobro uradio i za tim i za njega'', istaklao je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke