Omić oduševljava navijače, evo koga iz FMP-a vide u Zvezdi (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.02.2018.
18:46
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli imaju vođstvo posle prvih 20 minuta igre u Železniku. Navijači Crvene zvezde mt:s nastavljaju sa podrškom Alenu Omiću.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 19. kola ABA lige za sada ima očekivani tok, pošto Crvena zvezda mt:s na poluvremenu vodi protiv FMP-a rezultatom 43:35.

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige otvorio je utakmicu serijom 12:0, a domaćin je prve poene postigao u petom minutu prvog kvartala.

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević večeras može da računa i na Džejmsa Feldina koji se oporavio od povrede i upisao prve minute posle kraće pauze.

Najefikasniji pojedinac u redovima Crvene zvezde mt:s tokom prvih dvadeset minuta bio je Alen Omić sa 9 poena i 2 skoka, a pratio ga je Milko Bjelica sa 8 poena i 4 skoka.

Pristalice Crvene zvezde mt:s na "Tviteru" hvale igru Alena Omića i vide ga kao jednog od aduta za predstojeći "Kup Radivoja Koraća", a evo koje igrače FMP-a očekuju sledeće sezone u timu Dušana Alimpijevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 05.02.2018
21:16

Koga vide? Sve vide sem sto nece da vide da je to jedan isti klub, jedan bivsi kome ostade samo naziv fmp a uistinu je radnicki basket ns i drugi koji ce se gasiti, deliti sve sto je nekom sveto za saku dolara ne bil komplekse izlecili......al ni sve to ni 40 milki za 5 godina ne vredi jer neces car postati ako obuces carevo odelo.....trulo i tercijalno ostaje takvo u biti zanavek!!!!!!!!!

avatar
marecareee
Monday, 05.02.2018
22:36

Na svaka četiri sata po jedan vinjak i bromazepam

avatar
MOE28
Monday, 05.02.2018
20:29

Cekaj, on kaze da bi Nenadica video u prvom timu. Dakle i vi ste vise nego svesni koliko se takmicarski igra ova utakmica..

avatar
Al(a)din
Monday, 05.02.2018
19:56

Mi koji ne pratimo kosarku, u CZ znamo samo Omica