Olimpijakos završio još jedan važan posao

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net

Nakon transfera Najdžela Vilijamsa-Gosa u Pireju su završili još jedan važan posao vezan za sklapanje tima.

Epa/Roberto Bregani
Epa/Roberto Bregani

Povezane vesti

Velike promene počele su da se dešavaju u Olimijakosu nakon odlaska Janisa Sfairopulosa, a izgleda da će najvažniji poslovi tek biti završeni.

Vicešampion Grčke angažovao je Dejvida Blata za novog šefa struke, a potom je potpisan novi ugovor sa prvom zvezdom tima Vasilisom Spanulisom.

Danas je sa klubom iz Pireja ugovor na tri godine potpisao dosadašnji plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos, a potom je završen još jedan važan posao.

Specijalizovani portal "Eurohoops" preneo je da su pregovori predstavnika Olimpijakosa i Kostasa Papaikolaua uspešno završeni, te da je igrač sa NBA iskustvom prihvatio ponudu za produžetak saradnje.

Papanikolau je prihvatio novi ugovor na tri godine, a važnu ulogu odigrali su Panajotis i Jorgos Agelopulos koji su igraču predočili kakvi su planovi Olimpijakosa u godinama koje slede.

Krilni košarkaš igrao je u prvom mandatu za Oli od 2009. do 2013. godine, a nakon epizoda u Barseloni, Hjustonu i Denveru vratio se u Pirej u januaru 2016. godine kada je potpisao ugovor na dve i po godine.

Ovoga leta pisalo se o mogućem povratku u NBA ligu ali je sada jasno da od toga neće biti ništa jer će Papanikolau biti deo velikog projekta koji je Olimpijakos započeo sa Dejvidom Blatom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 06.07.2018
08:42

Kona crna nba karijera,pa on ni u evropi nista ne zna,vec se samo svadja sa sudijama..