Olimpijakos se mučio, ali na kraju ipak slavio protiv Panioniosa

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.04.2018.
19:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Olimpijakosa upisali su 19. pobedu u grčkom šampionatu ove sezone.

esake.gr
esake.gr

Povezane vesti

Izabranici Janisa Sferopulosa slavili su na gostovanju ekipi Panioniosa rezultatom 73-79.

Gledali smo veoma interesantan meč u Atini, Panionios je dobio prvi kvartal sa 16-14, ali je Olimpijakos do poluvremena stekao sedam poena prednosti.

Nakon treće deonice je porednost ekipe iz Pireja povećana za pola koša, da bi u poslednjem kvartalu domaćin ubrzo stigao do samo dva poena deficita.

Ipak, u drugu polovini odlučujuće deonice Olimpijakos preuzima stvari u svoje ruke, uspeva da se odlepi na komforniju prednost, te su "crveno-beli" na kraju slavili i ostali četiri koraka iza neprikosnovenog Panatinaikosa, koji je ranije danas došao i do 23. vezane pobede u grčkom šampionatu.

U pobedničkom sastavu istakao se Janis Papapetru sa 16 poena i devet skokova, pratili su ga Meklin (10sk) i Spanulis (8as) sa po 13, dok je dvocifren sa 12 poena bio i Mancaris.

Nikola Milutinov je za oko 11 minuta imao učinak od šest poena i dva skoka.

U poraženom sastavu odlična partija Dušana Kravića, srpskog internacionalca sa kanadskim pasošem, koji je vicešampionu Evrope ubacio 22 poena uz 13 skokova. Isti košgeterski učinak imao je Markit Kamings uz osam skokova, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Brejzlton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke