Olimpijakos pred ispadanjem!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.05.2019.
17:03
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" iz Pireja na korak od nižeg ranga.

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Kako prenosi "Sportando", Olimpijakos se nalazi pred ispadanjem u grčku A2 ligu.

Naime, ekipa iz Pireja je već kažnjena sa oduzimanjem od čak osam bodova zbog toga što su predali najpre utakmicu polufinala kupa sa Panatinaikosom, a potom i duel sa "Zelenima" u ligi.

Podsetimo, sve je počelo na poluvremenu utakmice u okviru polufinala kupa, kada su košarkaši Olimpijakosa na poluvremenu gubili, da bi u svlačionici doneli odluku da se vrate na teren, te je PAO meč dobio službenim rezultatom.

Hteli su strane sudije na budućim mečevima sa ljutim rivalom, to im nije omogućeno, pa su odlučili da se ne pojave na utakmici sa Panatinaikosom u ligi, a ako odustanu od još jedne utakmice, biće izbačeni iz najvišeg ranga.

To bi mogli da se desi već u sredu, kada Olimpijakos dočekuje Promiteas, jer je za jednog od sudija, za pomenuti susret, postavljen Panajotis Anastopulos.

On je bio jedna od trojice sudija koji su delili pravdu na pomenutom duelu u polufinalu kupa i Olimpijakos odbija da se pojavi na utakmici koju će on suditi.

Dakle, izbacivanje je neminovnost, pa se sve više nameće opcija prelaska Olimpijakosa u ABA ligu, o čemu je bilo priče poslednjih nedelja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke