Olimpijakos ne odustaje od ABA lige, ovo je sledeći korak!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.04.2019.
20:49
Izvor: Sportske.net

Ma koliko u početku izgledalo nerealno, ova priča je i dalje aktuelna.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Konkurencija u ABA ligi mogla bi da postane znatno jača ukoliko je namera atinskog Olimpijakosa da se preseli na ''Jadran'' zaista ozbiljna, bez obzira na određene administrativne prepreke.

Nedeljama unazad se spekuliše na ovu temu, a danas se pojavila još jedna informacija, koja svedoči da bi cela priča mogla da se konkretizuje. Ili je sve ovo samo još jedan vid pritiska crveno-belih iz Pireja na nadležne u Grčkoj da ispune njihove zahteve u tamošnjoj ligi.

Naime, prema informacijama pojedinih grčkih medija, za sredu je u Hrvatskoj zakazan sastanak na kojem će Olimpijakos predstavljati generalni menadžer Hristos Stavropulos i direktor marketinga, Nikols Lepeniotis, kako bi se upoznali sa mogućnostima za pristupanje ABA ligi.

"Ovo svedoči da klub sa Pireja ne odustaje od pomenutog takmičenja i zaista priprema svoje povlačenje iz grčke klupske košarke, ako se tamo ne dese promene koje je zatražio.

Stavropulos i Lepeniotis putuju u Hrvatsku upravo da razgovaraju o detaljima članstva u ABA takmičenju", piše grčka "Iefimerida".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 10.04.2019
07:56

Ako oni dodju u ABA ligu, ko kaze da necemo dobiti dva predstavnika u EL?

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 10.04.2019
17:22

Olimpijakos ima A licencu i svakako bi drugoplasirani tim išao u EL. Veći je problem kako će neki klubovi finansijski podneti putovanja do Pireja i nazad i da li upšte imaju takav kapacitet. Iako bi bilo dobro za kvalitet košarke u regionu, mislim da od ove priče nema ništa.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 11.04.2019
19:56

Te troskove neka snosi Olimpijakos ili neka ih podele oni i aba liga:-D

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 09.04.2019
21:11

Svoje probleme resavajte u svom dvoristu, ne da idete u tudje