Olimpijakos kupuje i u Zvezdi i u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Ko će u toj priči (naj)bolje da prođe?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Poput fudbalskih, polako se i košarkaški transferi zahuktavaju ovog leta.

Partizan je jutros ozvaničio dolazak prvog pojačanja, ali uskoro bi crno-beli mogli da ostanu bez svog najboljeg igrača iz prošle sezone.

U pitanju je, naravno, američki plejmejker Najdžel Vilijams Gos koji merka ponude i iz NBA i iz Evrolige, a u Partizanu očekuju što brži rasplet kako bi imali jasniju sliku tima za narednu sezonu.

Za njegove usluge ima interesovanje većeg broja klubova, ali poslednjih dana u prvi plan izbija želja Olimpijakosa, tačnije njihovog novog trenera Dejvida Blata da Vilijams-Gosa vidi u svojim redovima.

Kako je nedavno otkrio novi sportski direktor Partizana Nikola Lončar, crno-beli očekuju zarado od 100.000 evra na ime obeštećenja, ukoliko Vilijams-Gos ode u neki evroligaški tim, a u slučaju da završi u NBA, ta suma bi bila dva i po puta veća.

Istovremeno, i šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde mogla bi da ostane bez jednog od prošlogodišnjih pojačanja, takođe zbog interesovanja Olimpijakosa.

Crveno-beli iz Pireja ''bacili su oko'' na francuskog centra Matijasa Lesora, koji je tokom minule sezone ostvario promenljive partije u Zvezdinom dresu. Utisak je da mu je forma bila slabija kako se sezona bližila kraju, što je već tada pojačalo spekulacije o njegovom mogućem odlasku ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Saturday, 30.06.2018
15:10

Блат врхунски стручњак, са плејмејкером нема грешке за Лесора нисам сугуран надам се да га неће пустити. Зашто звезда не доведе тог плеја?

avatar
dex
Sunday, 01.07.2018
19:05