Olimpija Milano pravi "drim tim" - Posle Nedovića, stiže i as "Zelenih"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.04.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Italijani su izgleda baš rešili da više ne budu epizodisti u Evroligi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Olimpija Milano ni ove godine nije uspela da izbori plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi, da stvar bude još gora i ove sezone su bili veoma daleko od nastavka takmičenja nakon regularnog dela sezone.

Bogata uprava je izgleda rešila da više ne luta sa pojačanjima, dovodiće proverene evropske zvezde, a dokaz toga je gotovo izvesni prelazak srpskog reprezentativca Nemanje Nedovića u njihove redove, o čemu smo već pisali, više OVDE.

Sada su se pojavile informacije da za italijanskog giganta već potpisao i bivši košarkaš Baskonije, bek Panatinaikosa Majk Džejms.

Ovaj Amerikanac, koji je sezonu počeo u NBA ligi (igrao za Sanse i Pelikanse), vratio se u Panatinaikos sredinom takmičarske godine, odmah je preuzeo jednu od glavnih rola u ekipi, ali nije uspeo da pomogne "Zelenima" da se plasiraju na F4 Evrolige, koji se ove godine igra u Beogradu.

Real je sinoć slavio u četvrtom meču, drugom u Madridu, pa je sa 3:1 izborio plasman među četiri najbolje ekipe.

Veruje se da je Džejms sa Milanom dogovorio trogodišnji ugovor težak oko pet miliona dolara (oko 4,1 miliona evra).

On je na 12 nastupa u dresu Panatinaikosa u EL ove sezone u proseku beležio 16,2 poena, 4,1 asistencija i 2,8 skokova po nastupu.

Nema sumnje da je ovo sjajan plan uprave italijanskog kluba, bekovski tandem Nedović-Džejms zvučio zaista zastrašujuće, a ko zna šta još "kuvaju" u Milanu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke