Ol-Star Jokić! Zbog čega, videli smo sinoć, pomeri se i daj mu loptu da pobedi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.01.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Nagetsi tukli Jutu sa 106:100, ali način na koji je Jokić rešio stvari pokazuje zbog čega je noćas pozvan na Ol-Star!

AP Photo/David Zalubowsk
AP Photo/David Zalubowsk

Povezane vesti

Kao i obično, Denver i Juta su odigrali teđak duel, ponovo velika borba, i još jednom Nikola Jokić kao jezičak na vagi. Srbi je uspeo da postigne 28 poena pored najboljeg fedanzivca lige Goberta, u poslednja dva minuta je sa šest poena rešio utakmicu.

Ekipe su igrale u serijama, prednost Denvera je iznosila 17 poena posle serije 27:1, ali ni tada pobeda nije bila zagarantovana. Ponovo je uporni "Džez" stigao domaće, koji swu bili bez Mareja, Milsapa, Gerija Harisa, Plamlija, ali imaju Jokića. Njemu je noćas stiglo veliko priznanje, ponovo je na Ol-Staru, ne kao starter, ali će biti među učesnicima.

I pored silnih povreda Denver je u vrhu upravo zbog Jokića, on nosi tim na leđima.

Upitan da li će igrati ozbiljno ili se zabavljati, on je odgovorio da ide na pobedi.

Ostale rezerrve su na Zapadu, Lilard, Gobert, Ingram, Donovan Mičel, Rasel Vestbruk, Kris Pol.Na Istoku to su Batler, Adebajo, Simons, Midlton, Lovri, Sabonis,Tejtum.

Vratimo se mečiu, Jokić je uz 28 poena, imao 10 asistencija i 4 skoka, a Juti nije pomogla ni fantastična partija Klarksona koji je nadoknadio loše veče Donovana Mičela sa37 poena. Gobert je brojao do 21, uz 11 skokova i 3 blokade.

Sledeća stanica za Nagetse je meč večeras protiv lidera, Milvokija, biće umorni od puta i igranja novog meča posle 24 sata.

"To je zločin, ptrljag neće stići do par sati pred meč", kaže u svom stilu Majk Meloun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke