Ol-star glasanje, Srba ni na vidiku

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.01.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Glasanje za igrače koji će igrati na Ol-star meču je uveliko u toku, a objavljen je i prvi presek stanja.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

18. februara je na programu Ol-star utakmica, meč svih zvezda NBA lige, ali ne više duel Istoka i Zapada, već će kapiteni birati igrače naizmenično. Startne petorke određuje publika glasanjem na društvenim mrežama ili putem zvaničnog sajta NBA lige, a treneri ostale koji će biti na Ol-staru.

Za sada je najviše glasova prikupio Janis Antetokumpo, košarkaš Milvoki Baksa, a za njim sledi Lebron Džejms, razlika je u 7000 glasova.

Ako gledamo po pozicijama, imamo dve grupe, "Guards" i "Frontcourt" u obe konferencije. Trenutno na Istoku kod niskih igrača vodi Kajri Irving, i to baš ubedljivo, sa skoro 550 hiljada glasova više od Demara Derozana i Viktora Oladipa. U istoj konferenciji je kod visokih igrača dominantan Janis Antetokumpo, sledi Lebron, Embid, pa Porzingis.

Na Zapadu je daleko jača konkurencija. Stef Kari vodi među niskim košarkašima, sledi Harden, pa Vestbuk, tu su Klej Tompson, Manu Đinobili, Kris Pol i Demijen Lilard. Kod visokih, Durant je prvi sa skoro 400 hiljada više glasova od Entonija Dejvisa, sledi Kazins, pa Grin, Džordž, Kavaj Lenard, Karmelo...

Srpskih košarkaša nema u prvom preseku stanja, imajte u vidu da je objavljeno samo prvoplasiranih deset u svakoj kategoriji.

Nikola Jokić svakako ima najveće šanse da zaigra na Ol-star meču, ne zaboravite da treneri biraju one koji će biti u timu ne računajući prvu petorku.

Evo i rezultata:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 05.01.2018
16:45

Ovo glasanje najveca glupost...

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 05.01.2018
11:36

Pa logicno je da ce jedino Jokic imati kakve takve sanse da igra kako sada tako i u buduce. Ko ce glasati za ove ostale? Zamisli na allstaru Bjelica,Bobi i Bogdan 😂😂😂