Okupljaju se ''Orlovi'', ali bez selektora! Kokoškov objavio spisak, nekompletan zbog korone!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.06.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Na sajtu Košarkaškog saveza Srbije danas objavljen spisak selektora.

AP Photo/Danny Karnik
AP Photo/Danny Karnik

Povezane vesti

Posle duge pauze, ponovo se okuplja reprezentacija Srbije.

''Orlovi'' će se pripremati na Kopaoniku od 25.juna do 5. jula. Dan pre dolaska na pripreme, igrači će imati obavezu da se testiraju na koronavirus, a upravo zbog koronavirusa na pripremama neće biti centra Partizana Nikole Jankovića, koji je takođe bio u planovima selektora.

Na širem spisku Igora Kokoškova za predstojeće pripreme, nalazi se 31 igrač, a birao je od igrača koji su mu dostupni u ovom trenutku. Takođe, ni sam Kokoškov neće biti prisutan zbog obaveza u Sakramentu, pa će pripreme voditi Dejan Milojević, Vladimir Jovanović, Jovica Antonić i Bogdan Karaičić.

Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Stefan Birčević, Uroš Trifunović, Nikola Janković, Novica Veličković, Luka Ašćerić, Nikola Rebić, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Nikola Jovanović, Ognjen Kuzmić, Stefan Đorđević, Stefan Pot, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Marko Radovanović, Aleksa Avramović, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Dalibor Ilić, Stefan Janković i Aleksej Pokuševski.

Polazak reprezentacije na Kopaonik planiran je za četvrtak 25. jun u jutarnjim časovima, a kako je saopšteno na sajtu KSS, pripreme će se obaviti sa ciljem održavanja timskog duha nacionalnog tima za izazove koji predstoje.
-
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke