Okuplja se UO KK Partizan - Šta će biti sa Mutom?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.12.2017.
18:33
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Predsednik KK Partizan NIS potvrdio da će do kraja nedelje zasedati Upravni odbor. Da li je Muta izgubio podršku klupskog rukovodstva?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi, pošto je na poslednjih devet utakmica u ABA ligi i Evrokupu ekipa zabeležila samo jedan trijumf.

Već neko vreme deo navijača traži da Miroslav Nikolić napusti klupu Partizana, pa je tako pre početka utakmice sa Cedevitom iskusni stručnjak doživeo nešto što nije viđeno u "Pioniru" petnaest godina!

Povodom svega što se događalo u prethodnom periodu u utorak bi trebalo da zaseda Upravni odbor KK Partizan NIS, što je za "Blic" potvrdio predsednik Ostoja Mijailović.

"Za ovu nedelju smo zakazali sednicu UO na kojoj ćemo prvo interno sve proći, a potom se obratiti javnosti, verovatno na konferenciji za medije", kazao je Mijailović.

Miroslav Nikolić nije jedini bio na udaru navijača pošto je poruku da je vreme da ode dobio i direktor Dragan Todorić. Operativac KK Partizan NIS se nije oglašavao tim povodom, a Muta je svoje mišljenje izneo na konferenciji za medije posle poraza od Cedevite.

"Jako loše. I ja sam neki Partizanovac. Mislim da nisam to zaslužio", odgovorio je Nikolić na pitanje kako se oseća kad mu se zviždi sa tribine.

Jasno je da situacija nije nimalo dobra, moguće je da će se Upravni odbor odlučiti za nepopularnu meru smene trenera iako je Ostoja Mijailović prošle nedelje rekao da Nikolić ima podršku.

Miroslav Nikolić je letos potpisao trogodišnji ugovor sa KK Partizan NIS, a ekipa je pod njegovim vođstvom ostvarila šest pobeda na 18 takmičarskih utakmica u ABA ligi i Evrokupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
13:16

pre 6 minutanI Djukic(a) Tute:-DnNije u skladu sa uslovima korišćenja

avatar
Povratak kralja 66
Monday, 11.12.2017
23:19

Najbolje da mu okačite sliku iznad zastava o osvojenim trofejima.

avatar
ercov
Monday, 11.12.2017
22:24

Ostoja, menjaj Mutu, Todorica, Silobada i Stevanovica, pronadji onoga koji je Muti dao ugovor na tri godine i odmah ga odstrani iz Partizana. Moras napraviti dobru reorganizaciju u sportskom sektoru i vratiti nase legende. Posavetuj se sa Duletom oko pravih partizanovaca i ljudi od karaktera ako vec nisi covek koji se dobro razume u ovaj sport.

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
09:48
avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
09:49

P.S. Nece ti taj nista promeniti, mozda ce samo neke kozmeticke promene da napravi i izvrsi, ali nista kljucno i nista sto ce dovesti do nekog boljitka...

avatar
magister
Monday, 11.12.2017
21:47

Neka vrsta pojačanja stručnog štaba - da, a da oteramo Mutu, za mene bi to bilo ludilo. Prvo, zna košarku. Drugo - pozitivan čovek u svakom smislu. Treće, konstuktivan, igrači napreduju. Da nije izgubio od Olimbije, ne računajući skupljanje i uigravanje u prva dva kola, sve je bilo ok. Gubili protiv objektivno jačih. A moglo je i drugačije da se završava, osim protiv Zvezde. Dižem obe ruke za Mutu. On je za isto vreme radio mnogo toga što Đukić u fudbalu nije, a Đukić ima LE rezultat, jer ima i znatno veći budžet, proporcionalno, u odnosu na druge, u poređenju s Mutom.

avatar
dragannn
Monday, 11.12.2017
23:07

Magistre...je li to na nekom privatnom fakultetu...

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
11:58

Dobro nije napisao da je Muta zategao odbranu:-D

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
09:52

MZT i Mornar su jaci od nas? Skor 1-6 je prihvatljiv, a moze da bude i 1-9 ili 2-8?

avatar
nikoletina bursac
Monday, 11.12.2017
20:47

Zamisli Partizan bez Nikolic Mute, Santa Maria della Salute.