Oklahoma istopila prednost Hjustona, Harden se iznervirao

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.08.2020.
01:06
Izvor: Sportske.net

Rokitsi vodili sa 2:0 u pobedama, ali sada sve kreće ispočetka.

Beta/Kim Klement/Pool Photo via AP
Beta/Kim Klement/Pool Photo via AP

Povezane vesti

U četvrtoj utakmici plej-of serije, Oklahoma je savladala Hjuston sa 117:114 i tako izjednačila na 2:2 u pobedama u ovoj seriji.

Večerašnji meč prilično se odužio, što se i moglo očekivati, imajući u vidu da je maltene čitavim tokom ovaj duel bio rezultatski neizvestan. Prvo poluvreme obeležila je ''rezultatska klackalica'', ni jedni ni drugi nisu uspeli da steknu neku osetniju prednost i tek polovinom trećeg kvartala Hjuston je poveo sa 11 poena razlike (80:69). Međutim, već do kraja ove deonice tu prednost je ispustio, a u poslednjoj četvrtini Oklahoma je imala stvari pod kontrolom, iako su joj Harden i drugovi konstantno ''disali za vratom''

Ključne poene u samom finišu meča postigli su Kris Pol i Šruder, koji su bili i najefikasniji u pobedničkom timu. Šruder je utakmicu završio sa 30 poena, a Pol ga je pratio sa 26.

U Hjustonu, naravno, Džejms Harden u glavnoj ulozi - 32 poena, 15 asistencija i osam uhvaćenih lopti, a iz igre je šutirao 11/25. Uz njega istakli su se Gordon sa 23 i Haus sa 21 postignutim poenom.

Po izlasku sa terena, kamera je uhvatila i trenutak kada Harden iskaljuje bes na jednom reklamnom panou na putu ka svlačionici...
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke