Oglasio se predsednik Partizana, potvrđeno pisanje "Sportskih"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2018.
14:12
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović oglasio se povodom informacija da su crno-belima stigle na naplatu presude BAT-a.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Vest da je KK Partizan NIS izgubio sporove sa trojicom bivših igrača i da je dužan da plati nešto preko 100.000 dolara dugovanja zabrinula je navijače.

"Sportske" su jutros prenele saznanja da je Partizan već preduzeo korake i da će vrlo brzo rešiti problem, a pisanja našeg portala potvrdio je i predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih na Tviteru je obavestio navijače kakva je trenutna situacija i kako će problem biti rešen.

"I pre presude BAT-a KK Partizan je bio svestan dospeća obaveza prema Gistu, Gordonu i Džejmsu, pa su u vezi sa tim odavno preduzeti koraci da se obaveze izmire na način koji ne ugrožava poslovanje kluba. Realizacija isplaniranih koraka predstavljaće formalnost", poručio je Mijailović.

Našem portalu je nezvanično rečeno da će dugovanja biti isplaćena dinamikom koja je praktično već dogovorena i time bi trebalo da bude stavljena tačka na pomenuti slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 01.09.2018
14:32

Naravno da je to samo jedna formalnost za jedan klub sa ogromnim budzetom. Ima se moze se.

avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 01.09.2018
14:20

Ne radi se ovde o izgubljenim sporovima,jer tu ništa nije sporno,jednostavno dugovi dolaze na naplatu,a BAT je tu da ovo ubrza,pritiskom na klubove,koji i sami znaju da duguju,a mehanizam je zabrana registracije igrača,odnosno blokada računa.

avatar
Man.United99
Sunday, 02.09.2018
09:29

Otprilike tako ide, tek poslije toga ide sud