Oglasio se Partizan - Evo koliko će pauzirati Bondža Si

Autor: Beta Beta
sreda 23.05.2018.
09:47
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana NIS Bondža Si nije teže povređen posle pada na utakmici protiv Mega Bemaksa, saopštii su crno-beli.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Megu sa 97:68 u prvoj utakmici četvrtfinala Super lige Srbije.

Bondža Si je u poslednjoj četvrtini utakmice atraktivno "zakucao" preko centra Mege Goge Bitadzea, potom su se sudarili i košarkaš Partizana je pao.

Igrač Partizana je odmah, u pratnji doktora Momčila Jakovljevića i Zorana Vulićevića, odvezen u Urgentni centar gde je ustanovljeno da povreda nije teža.

"Obavili smo sva snimanja - i kičme i pluća i rebara i glave i ultrazvuk abdomena. Na sreću, izuzev nagnačenja leđa nema drugih problema. Snimali smo dva puta i ništa nije slomio, ima samo jedan veći krvni podliv, hematom, to boli, ali to će proći. Ispade na kraju laka telesna povreda", rekao je doktor Momčilo Jakovljević.

Odmah nakon utakmice, u Urgentni centar je stigao i kapiten Partizana Novica Veličković.

Bondža Si je pušten na kućno lečenje i sledi mu mirovanje, dok krvni podliv ne nestane, naveli su crno-beli. Pauza neće biti duga, verovatno nekoliko dana, ali Nenad Čanak sigurno neće moći da računa na Sija u revanš meču četvrtfinala sa Mega Bemaxom.

Četvrtfinalna serija nacionalnog šampionata nastavlja se već u četvrtak od 18.00 kada će Mega ugostiti Partizan u dvorani "Mega Factory".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke