Oglasio se jedan od učesnika nesreće u kojoj je povređen Kuzmić, otkrio jezive detalje

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
14:10
Izvor: Sportske.net, srpskainfo.com

Strašno... Nadamo se da će se posle svega svi uspešno oporaviti.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Baš kao i juče, i drugi dan vikenda počeo je još jednom užasnom vešću.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić teško je povređen rano jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Prijedor - Banjaluka, kada je njegov ''porše'' udario u BMW koji se kretao iz suprotnog smera.

Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić su teže povređeni, a dvojica momaka iz BMW-a su, srećom, prošli sa lakšim posledicama.

Jedan od njih je i bokser, 30-godišnji Dražen Janjanin, koji je tokom dana otkrio medijima kako je došlo do nesreće i šta se dešavalo u prvim minutima posle teškog sudara i prevrtanja oba automobila.

''Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku.

Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brinu. Međutim i 'porše' koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila.

Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila.

I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta'', objašnjava Janjanin, a prenosi ''Srpskainfo''.

Dodao je da on i njegov saputnik imaju posekotine i da su uglavnom dobro, a sve je zaključio željom u brz oporavak Kuzmića i Ilića.

''Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju'', dodao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke