Oglasio se i novopečeni turski reprezentativac, hoće li se nadležni poslušati MVP-a?

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.03.2020.
17:21
Izvor: Sportske.net

Sjajni američki košarkaš protiv odigravanja mečeva u turskoj Super ligi.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Pisali smo Bobi Dikson je oštro odreagovao na činjenicu da je Turska jedna od retkih zemalja, ako ne i jedina u Evropi, u kojoj nije zaustavljena košarkaška liga.

Nema informacija da bi utakmice zakazane za vikend mogle da budu otkazane, što je izazvalo reakciju kod brojnih košarkaša.

Oglasio se i najkorisniji igrač Evrolige u dosadašnjem toku sezone Šejn Larkin, koji veruje da sport i košarka u ovom trenutku moraju da ostanu u drugom planu.

Evo šta je napisao novopečeni turski reprezentativac.

"Ne želim ni na koji način da ukažem nepoštovanje prema ljudima koji donose odluke i koji su odgovorni za nošenje sa pandemijom Korona virusa, ali ne razumem zašto se igra turska liga, kada su sve ostale lige na svetu suspendovane ili otkazane.

Razumem i da igranje iza zatvorenih vrata čini stvari donekle bezbednijim, ali ne i dovoljno bezbednim.

Kao košarkaš najviže uživam u igranju utakmica i takmičenu protiv drugih, ali sada kada se virus sve više i više širi rizik je veći nego ranije.

Tako da igranje utakmica jednostavno nije vredno.

Ovo je u potpunosti moje mišljenje, ali sam siguran da se brojni drugi igrači osećaju isto. Želim da bezbednost svih bude na prvom mestu i verujem da bi otkazivanje lige ili odlaganje utakmica do trenutka kada budemo imali bolju kontrolu i razumevanje virusa najbolje što možemo da uradimo
", napisao je Larkin na društvenim mrežama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke