Oglasio se i Đorđević, evo šta je otkrio o Jokiću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net

Srpski selektor poslao iz Denvera zanimljivu poruku!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Preneli smo nešto ranije, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otputovao je u Denver, gde je bio gost na treningu tamošnjeg NBA ligaša Denver Nagetsa.

Tim povodom, Đorđević se oglasio na Tviteru, gde je potvrdio tu informaciju i izneo još nekoliko zanimljivih detalja.

Nama je posebno zanimljiv onaj deo koji se odnosi na Đorđevićev susret sa Nikolom Jokićem, koga ovdašnja košarkaška javnost željno iščekuje da ponovo nastupi u dresu reprezentacije Srbije, a gde ga nije bilo još od Olimpijskih igara 2016. u Riju.

''Hvala treneru Melounu, GM Karnišovasu i prvom čoveku Timu Koneliju što su me primili na svoje treninge. Veliko zadovoljstvo za mene. Jokić je izgledao dobro, ali i zvučao dobro. Uvek je zabavno i zadovoljstvo videti ga'', napisao je Đorđević.

Iz ovoga naslućujemo povoljan rasplet oko Jokićevog povratka u naš nacionalni tim, pa sada već ima razloga za optimizam da ćemo prvu zvezdu Denvera videti naredne godine na Svetskom prvenstvu u Kini, u dresu reprezentacije Srbije.

Naravno, pre toga je neophodno da u finišu kvalifikacija ''Orlovi'' (bez Jokića i ostalih naših NBA igrača) overe plasman na to takmičenje.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 17.10.2018
15:50

Ljudi dali 150 milki i sad on treba da igra neka SP od kojih je i bog digao ruke.To su davno prosla vremena kada si morao osvojiti tri evropska da bi presao u real sad polovnjaci igraju u barsi .

avatar
zlogi
Wednesday, 17.10.2018
15:15

Iskreno ja bih zabranio igranje NBA igraca na svim mogucim takmicenjima. Jednstavno razlika u kvalitetu izmedju SAD-a i ostatka sveta je ogromna. Niko nema sanse pored njih da uzme trofej bilo SP bilo OI. Pri tom izbeglo bi se i ovakvo prepucavanje "nece da igra za nas, a kao igra mu se" i drugi tipovi negativnih komentara. Na kraju krajeva i da ne odigra vise minut za nacionalni tim, ja mu zameriti necu. Nije obavezno igranje za reprezentaciju.

avatar
prike
Wednesday, 17.10.2018
13:43

Aj' da vidimo i to cudo.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 17.10.2018
13:36

Mi tako od prvenstva do prvenstva nadamo se,aj da vidimo I to nadolazece,sumnjam da hoce,daj boze daa se varam!

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 17.10.2018
12:53

Zvucao dobro? Nije na intenzivnoj nezi pa da konstatujes izgled i boju glasa.