Oglasio se generalni menadžer Igokee, ništa od bivše NBA zvezde, ali u Aleksandrovac stiže još jedno veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 14.06.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Treće pojačanje za ekipu Igokee u kratkom roku.

aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin
aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Pojavila se u medijima spekulacija da bi dres Igokee ovog leta mogao da obuče bivši igrač Milvoki Baksa, Detroit Pistonsa, Orlando Medžika, Njujork Niksa i Vošington Vizardsa Brendon Dženings.

Ipak, to se neće dogoditi, tvrdi generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

On je na svom "Tviter" nalogu pojasnio da iskusni bek nikada nije ni uzet u razmatranje i da su glasine o njegovom prelasku u tim iz Aleksandrovca bile neosnovane.

Sada se Dodik ponovo oglasio na društvenim mrežama, ovoga puta je doneo odlične vesti za sve pristalice Igokee, kako je potvrdio i treće pojačanjeza ekipu iz Aleksandrovca ovog leta.

U pitanju je iskusni američki košarkaš Džeki Karmajkl.

Ovaj 30-godišnji centar je u Evropu stigao još 2013. godine, kada je zaigrao za Bilbao, igrao je potom i za Makabi Rišon, Banvit, Makabi Ašdod, Ušak, Avtodor, Uniks i Konjaspor, a minule sezone branio je boje Burža.

baner 10

Ima dakle veliko iskustvo iza sebe, a u francuskom šampionatu je minule sezone odigrao 25 mečeva, prosečno je provodio 24,3 minuta po utakmici na parketu i beležio 10,9 poena i 4,8 skokova po nastupu.

On će tako postati treće pojačanje Igokee, nakon Antabije Volera iz Mornara i Edina Atića iz Mege, a potpisao je ugovor na jednu sezonu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke