Oglasili se iz Filadelfije, evo kada će Bobi ponovo na parket

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.02.2019.
17:18
Izvor: Sportske.net

Navijači Siksersa, ali i ljubitelji košarke iz Srbije sa nestrpljenjem su čekali informacije o povredi našeg reprezentativca.

Beta/AP Photo/Matt Slocum
Beta/AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

Centar Filadelfija 76ersa Boban Marjanović povredio se pre par večeri tokom utakmice protiv Nju Orleans Pelikansa, nije delovalo dobro, kako je srpski košarkaš napravio zaista bolnu grimasu.

Na svu sreću, ubrzo je stigla potvrda da ligamenti nisu oštećeni, što je, jasno, bio dobar znak.

Sada su se iz redova Siksersa oglasili i zvaničnim saopštenjem, obelodanjeno je koliko će van terena provesti Marjanović, ali i turski internacionalac Furkan Korkmaz.

Bivšem centru kragujevačkog Radničkog, Mege i Crvene zvezde odrađene su su detaljne analize (magnetna rezonanca i skener), otkriveno je da je u pitanju blaže uganuće desnog kolena, te će Bobijevo stanje ponovo biti procenjeno za pet do sedam dana, što znači da bi za desetak dana ponovo mogao da zaigra u dresu Filadelfije.

Kada je Korkmaz u pitanju, nad njegovim desnim kolenom uspešno je obavljena operacija i za mesec dana će se obaviti nova procena stanja, kada će se preciznije znati kada će turski košarkaš ponovo moći na parket.

Dakle, dobre vesti i za selektora srpske reprezentacije Aleksandra Đorđevića, ne mora da brine o ozbiljnijoj povredi sjajnog centra pred nastupajući Mundobasket u Kini.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke