Oduševljenje "Grobara" - "Samjuels, Gos, Ćaos!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.10.2017.
19:58
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana oduševljeni nakon trijumfa u Zagrebu i debija Samarda Samjuelsa.

aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić
aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS upisali su četvrtu uzastopnu pobedu u ABA ligi, pošto su večeras lako izašli na kraj sa Cibonom u velikom klasiku bivše Jugoslavije.

Crno-bele je do trijumfa predvodio Najdžel Vilijams-Gos sa 20 poena i 13 asistencija, a veliki doprinos dao je i debitant Samardo Samjuels koji je ima više poena nego minuta na parketu.

Jamajčanin je u prvom zvaničnom nastupu za Partizan postigao 16 poena (5/6 za dva, 2/2 za tri), upisao 7 skokova i 1 asistenciju što je obradovalo sve navijače crno-belih.

Među komentarima na koje smo našili na "tviteru" posle duela u "Domu Dražena Petrovića" ima mnogo onih koji ukazuju na to da će Najdžel Vilijams-Gos i Samardo Samjuels predstavljati sjajan tandem u nastavku sezone.

Tu su i neizvežna poređenja sa NBA igračima, a sve ukazuje na to da su navijači Partizana sada mnogo optimističniji kada je nova sezona u pitanju.

Očigledno je da su oni koji su posle Super kupa u Baru i prva dva meča u ABA ligi poranili sa negativnim kritikama i da nisu dali vremena Miroslavu Nikoliću i njegovom stručnom štabu da sklope kockice.

Ekipa trenutno igra na visokom nivou ali daleko od toga da je na maksimumu i to je ono što najviše treba da raduje "Grobare".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke