Odom planira novi izlet u Evropu, jedna zemlja ga posebno privlači

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Los Anđeles Klipersa i Los Anđeles Lejkersa Lamar Odom počeo je sa pripremama za povratak na parket.

Epa/David Aguilar
Epa/David Aguilar

Povezane vesti

Čovek koji je pre nepune tri godine dospeo na naslovnice novina u Sjedinjenim Američkim Državama zbog problema koje je imao sa zdravljem rešio je da se vrati na parket.

Lamar Odom je u oktobru 2015. godine pao u komu i vodio borbu za život, ali je u prethodnom periodu radio na oporavku i prošao kroz proces odvikavanja od droge.

Da stvari idu u dobrom pravcu svedoči i vest koja stiže iz El-Eja. Lamar Odom je viđen kako napušta "Gold's" teretanu i tom prilikom je priznao da već neko vreme radi na podizanju fizičke spreme u sklopu planova vezanih za povratak na parket.

"Vežbam kako bih se vratio košarci preko okeana", priznao je Odom.

Bivši krilni košarkaš LA Klipersa, Majamija, LA Lejkersa, Dalasa i Laboral Kuće dodao je da ga privlači igranje u Italiji i da bi voleo da dobije angžaman u toj zemlji.

Pre nešto što je ušao u probleme sa drogom koji su ga doveli u životnu opasnost Lamar Odom je napravio kratak izgled u Evropu.

On je u februaru 2014. godine dogovorio kratkoročni ugovor sa Laboral Kućom ali upisao samo dva nastupa i posle mesec dana spakovao kofere i vratio se u Ameriku.

Nedugo zatim Lamar Odom je potpisao ugovor sa Njujork Niksima ali do kraja sezone 2013/14 nije igrao. Nakon toga nije imao profesionalni angažman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke