Odlučeno, Čačani u eliti!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.05.2020.
19:04
Izvor: Sportske.net

Konačno!

aba-liga.com/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Grad koji je iznedrio veliki broj košarkaških legendi imaće predstavnika na Jadranu.

Današnjom odlukom na sednici ABA lige Borac iz Čačka je dobio mesto u regionalnom takmičenju.

"Primio sam prve čestitke za plasman u elitu regionalne lige od članova ABA takmičenja. Igrama i rezultatima u ligaškom delu ABA 2 takmičenja zaslužili smo mesto u eliti. Teritorija koju pokriva ABA liga ima kvalitet za 14 timova. Mislim da je to prava mera. Split i Borac će doprineti kvalitetu lige, ali i poseti.

Svi znaju šta su bili Jugoplastika i Borac u staroj Jugostaviji. Trudićemo se da budemo dobri domaćini, kao do sada, i još bolji. Skupština ABA lige je izglasala odluku punim srcem“
, rekao je Pantović, a onda istakao:

Posle tri godine konačno smo dosanjali san. Plasirali smo se u ABA ligu. Čestitam igračima, trenerima, svima u klubu, navijačima...“, dodao je Pantović za sajt Borca iz Čačka.

Inače, na današnjoj sednici ABA lige doneta je odluka da se sezona poništi, šampiona neće biti, neće biti ni ispadanja, a igraće 14 klubova u ABA ligi.

Borac će tako postati peti učesnik ABA lige iz Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Sremac
Thursday, 28.05.2020
06:52

5 nasih ekipa Koji jacaju kosarku u bivsim republikama I Koji od mrznje ne mogu ni da nas vide umesto da smo imali nasu Srpsku jaku ligu kojoj bi se divila cela Evropa, uvek se ko zna iz kojih razloga trpamo tamo gde nam nije mesto I odakle mogu lakse da nas pljuju I omalovazavaju?

avatar
mosala1983
Wednesday, 27.05.2020
21:38

браво за Чачак, заслужује најбољу кошарку.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 27.05.2020
19:28

Nadam se da nece biti jos jedna filijala jer svi znamo da su bili...

avatar
Vladanko
Wednesday, 27.05.2020
19:17

Bravo Borac, konacno grad kosarke se vraca na mapu jadrana gde mu je mesto i gde je bio decenijama! Zelim sve da pozovem da dodju sledece sezone u grad na Moravi da osete atmosferu kakva se retko gde vidja i gde se navija samo za Borac cak i kada gostuju beogradski klubovi!