Odlični Dončić, Kokoškov razočaran...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.11.2018.
08:48
Izvor: Sportske.net

Luka Dončić nastavio sa odličnim partijama, Vizardsi su za Mavse prava mušterija. Debakl Sansa kod kuće, u Portlandu, MekKolum rebus za Bakse...

Beta/AP Photo/Cooper Neill
Beta/AP Photo/Cooper Neill

Povezane vesti

Dalas je dodatno produbio krizu Vašingtona, slavili su ubedljivo uz novu odličnu partiju Luke Dončića. Slovenac je ubacio 23 poena imao 6 skokova, Denis Smit Džunior se probudio u tri ključne akcije u finišu, pa su Mavsi prekinuli seriju od tro poraza.

Vodili su sa +24 u prvom poluvremenu, dozvolili rivalu iz prestonice da se vrati u meč, ali kraju dobili svoju redovnu mušteriju. Naime, 16 od poslednjih 17 mečeva ova dva rivala pripalo je timu iz Teksasa.

Junak večeri je Si-Džej MekKolum, brojao je do 40 i Milvokiju naneo drugi poraz u ligi. Oregon je uvek teško gostovanje, Baksi su bili nemoćno da zaustave raspucanog beka Portlanda koji nije sezonu počeo kako je želeo, makar kada su procenti šuta u pitanju. Adetokumbo je ubacio 23 poena za Milvoki, Bruk Lopez pogodio šest trojki, ali nije vredelo.

Kemba Voker je sa 29 poena vodio Šarlot do pobede protiv Atlante, Hornetsi su opet otišli na preko 50%, odlučujuća je bila serija 19:4 kojom su prelomili meč. Mladi gosti sa trojicom pikova prve runde Jangom, Uerteom i Omari Spelmanom su se odličnog držali, čak prešlu u vođstvo u poslednjoj četvrtini, ali iskustvo Hornetsa je presudilo.

Težak poraz Sansa kod kuće od Bruklina, Karis LeVert je nastavio sa odličnim partijama, ovo je sezona njegove pune afirmacije, ubacio je 26 poena, tim našeg Igora Kokoškova je odigrao katastrofalno u napadu. Ispromašivali su se, nisu ni pripretili osim na startu drugog poluvremena kada su se spustili na dva poseda, ali ubrzo je ponovo bilo +14 za goste iz Bruklina.

"Ni snage, ni energije, kao da nismo bili tu", rekao je srpski stručnjak i dodao da navijači sigurno neće zadovoljni voziti kući...

Portland - Milvoki 118:103
Feniks - Bruklin 82:104
Dalas - Vašington 119:100
Šarlot - Atlanta 113:102

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke