Odlični Bobi više poena nego minuta, Teo još ima magiju, asistencije o kojima se priča!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.12.2018.
08:59
Izvor: Sportske.net

Lider prejak za Klipse, Marjanović najefikasniji, konačno nešto iz Teodosićevog repertoara.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Klipersi nisu imali nikakvu šansu. Toronto je protutnjao kroz Los Anđeles, Ibaka je odigrao najbolju partiju sezone, ubacio 25 poena, imao 9 skokova, sve je rešeno za tri četvrtine.

Marjanović je ustupio mesto u startnoj postavi Gortatu, ali je bio najbolji u redovima domaćina, 18 poena, 7 skokova za 15 minuta, Teo je igrao dvadesetak, tri trojke i isto toliko asistencija. Od toga su par bile atraktivne, podsetio je na nekadašnjeg i nadajmo se, budućeg sebe.

Leonard  je meč propustio zbog lakše povrede, Lovri je preuzeo ulogu vođe, pogodio četiti trojke, Toronto je šutirao 52% i pokazao zbog čega je vodeći tim lige. Klipsi su izgubili četvrti put u šest mečeva, i to najubedljivije u sezoni, sada su na deobi drugog mesta sa Lejkersima, skor 17-10.

Brin Forbs je ubacio 24 poena, Sparsi nisu propustili šansu protiv Feniksa. Momak iz Mičigena koji nije ni bio na draftu pamtiće ovaj meč, naime, ovo je prvi put da je, računajući i školske dane imao dabl-dabl, uhvatio je 11 lopti.

San Antonio je ubacio 13 trojki iz 21 pokušaja, Sansi bez Bukera nemaju odgovor u napadu, pa čak ni činjenica da je DeRozan ubacio samo pet poena, najmanje od dolaska u Teksas nije pomogla Kokoškovu koji je rekao da se oseća kao u letnjoj ligi, jer su mladi igrači na parketu...

Hjuston je dobio Portland i pored odlične partije Nurkića koji je ubacio 15 poena, imao 10 skokova i 4 asistencije, uz 2 blokade. Kris Pol je napravio tripl-dabl, 11 poena, 10 skokova, 11 asistencija, za Roketse posle tri poraza je bilo moranje, Harden je brojao do 29, klupa dva puta priskočila u pomoć, Grin je dao 12, Danuel Haus 12 poena, uptavo su rezervisti u prvom delu izbrisali minus od 15 koševa.

Već sutra, novo iskušenje za Hjuston, u Teksas stiže Lebron sa Lejkersima, Portland nastavlja turneju u Memfisu.

Rezultati:

LA Klipers - Toronto 99:123
San Antonio - Feniks 111:86
Hjuston - Portland 111:103

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 12.12.2018
10:54

Bobi je mogao da bude jedan od najboljih igraca u istoriji evrolige,ali sigurno mu ni u americi nije lose ali nikad tamo nece moci da igra jer ne moze da cuva apsolutno nikog na terenu

avatar
Вук
Wednesday, 12.12.2018
12:35

Ниси у праву. Може да чува много оних већих и мање покретних центара. Не може оне мање и брже, али зато не могу ни они њега.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 12.12.2018
22:16

Ne znam koju ligu ti gledas,ovu iz 2018 o kojoj ja pricam ili neku iz 2005,ali ti tvoji nepokretni centri ne postoje u ligi vise...vecina centara koji uopste imaju ulogu u nekom timu moze da izadje da sutne 3,a ako se to desi Bobi je neupotrebljiv,nit smije da izadje nit ima sta da trazi negdje drugo.Druga stvar kosarka je timski sport i ne igra se odbrana jedan na jedan kao na igricu 2k,nego postoji taktika koja se zove switch gdje centar postavi screen a plej ga zaobidje i tako izvuce centra na sebe...I npr kad kari to uradi klivlendu cuva ga kevin love koji to moze,ili houston clint capela,ali kad bi kari izvlacio bobana da ga cuva vj bi mu sasuo 50 poena kao na treningu...nije sve tako crno na belo jedan na jedan ovaj onaj centar,poenta je mozes li ti da switchujes sto bobi nikako ne moze

avatar
Stabber
Wednesday, 12.12.2018
10:54

Kakav bre Teodosic, panj od igraca, 3 asistencije napravi i kao da je Dzordan ga dizete

avatar
Forca Barca
Wednesday, 12.12.2018
14:41

Teodosic je sve,samo ne panj.