Odlična Zvezda, Nižnji na -11!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.09.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts je danas uspela da savlada Nižnji Novgorod u poslednjoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pred sasvim solidno ispunjenim tribinama hale "Aleksandar Nikolić" Crvena zvezda je uspela da savlada Nižnji Novgorod rezultatom 88:77(23:17, 21:22, 16:17, 28:21).

Ovaj meč je bio generalna proba za Crvenu zvezdu pre zvaničnih utakmica.

Pored toga, ovo je peta pobeda aktuelnog šampiona Srbije u isto toliko pripremnih mečeva.

Dobro je počela Crvena zvezda, imala je plus 5 nakon prve deonice, a u drugoj četvrtini je odbila sve napade gostiju koji su pokušavali da stignu do makar izjednačenja.

Boriša Simanić je sa dve trojke uspeo da postane najefikasniji igrač Crvene zvezde u prvom poluvremenu, on je bio taj koji je sredinom druge deonice odbio te napade Nižnjeg, a sasvim solidan je bio i Branko Lazić.

U nastavku su gosti bili ozbiljni krajem treće i početkom poslednje deonice, uspeli su da stignu i do izjednačenja, ali je nakon toga na scenu stupilo nekoliko košarkaša, pre svih , Regland, Čović, Faje, Odžo, pa i Branko Lazić i dokazali su da će biti velika borba za mesto u timu kod Milana Tomića.

Crvena zvezda mts: Kešelj 6, Regland 11 (5as), Perperoglu 5, Lazić 9, Čović 7 (6as), Simanić 8, Dobrić 3, Faje 7, Odžo 16 (4sk), Beron 7 (5as), Ristić 9 (5sk).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke