Ode selektor Sale u Ameriku!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.04.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Najave su bile tačne, selektor reprezentacije Srbije neće dugo biti bez posla nakon otkaza u Bajernu, ali karijeru ne nastavlja u Italiji.

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević (50) ostao je pre dve nedelje bez posla u minhenskom Bajernu što je za mnoge bilo iznenađenje.

Sada već bivši strateg Bajerna objasnio je potom zašto je dobio otkaz, a nedugo zatim pojavile su se informacije da će karijeru nastaviti u Italiji.

Spekulacije nisu bile tačne jer je "Blic" u današnjem izdanju preneo da će selektor Sale završnicu sezone provesti u NBA ligi!

Pomenuti izvor piše da je Aleksandar Đorđević prihvatio poziv jednog od trenera Oklahoma Siti Tandera i da će u plej-ofu imati priliku da se usavršava prateći treninge i mečeve pomenutog tima.

Predrag Rajaković je čovek koji je Đorđevića pozvao u Ameriku i ponudio mu da u Oklahomi proširi svoja znanja vezana za NBA košarku.

Tako će Sale moći da se u radu sa Raselom Vestbrukom, Polom Džordžom, Karmelom Entonijem i ostalim sjajnim igračima Oklahome moći da se dodatno upozna sa specifičnostima profesionalne košarke u Americi.

Obaveze u nacionalnom timu Đorđevića čekaju tek krajem juna i početkom jula kada će reprezentacija odigrati poslednje dve utakmice u sklopu prve runde kvalifikacija za Mundobasket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Monday, 09.04.2018
13:21

Mogao je uciti i od Radonjica trebali su ga ostaviti u Bajernu da bude pomocnik Radonji

avatar
Dolina cupova
Monday, 09.04.2018
19:02

A Radonja učio od Duleta...A Dule učio Saleta sredinom 80-tih...SILENT

avatar
Goran_Ilic
Monday, 09.04.2018
10:24

Ne ide tamo da radi vec da uci,i pozitivno je sto hoce da se usavrsava i uci,ne volim ljude koji misle da su najpametniji na svetu,covek treba da uci i usavrsava se dok je ziv.