Ode Leo iz Limoža - Vujošević (opet) ostao bez Vestermana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.05.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net

Vestermanova poseta Partizanu proteklog vikenda bila je uvod u njegov novi transfer. Ovoga puta u - Litvaniju!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kako je danas i zvanično potvrđeno, dosadašnji plejmejker francuskog Limoža Leo Vesterman potpisao je ugovor na jednu plus jednu godinu sa litvanskim Žalgirisom.

Dvadesetčetvorogodišnji košarkaš je karijeru počeo u francuskom Asvelu, odakle je 2012. godine došao u Partizan, gde je stekao punu afirmaciju pod vođstvom trenera Duška Vujoševića.

Međutim, teška povreda zbog koje je imao višemesečnu pauzu, doprinela je da utisak o njegovim igrama u Partizanu ne bude još bolji.

Potom je potpisao ugovor sa Barselonom, ali tamo nisu ozbiljno računali na njega, pa se preselio u Limož kao pozajmljen igrač.

Proteklu sezonu neće pamtiti po uspesima, jer Limož nije uspeo da se plasira čak ni u plej-of domaćeg šampionata, odnosno među osam najboljih ekipa.

Podsetimo, zimus je ovaj tim preuzeo Duško Vujošević, pa je Vesterman dobio priliku za ponovnu saradnju sa trenerom koji ga je ''lansirao'' u prvi plan.

Ipak, kao i pre par godina u Partizanu, Leo ponovo odlazi, a Vujošević ostaje da naredne sezone vrati Limož na stare staze uspeha.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke