ODBROJAVANJE do Top 8! Zvezdo, možeš ti to! (18:00h)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.03.2016.
13:34
Izvor: Sportske.net

U jeku paklenog ritma utakmica, Crvena zvezda Telekom večeras ima prvu ''meč loptu'' za plasman među osam najboljih klubova u Evroligi!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nepuna dva dana posle trijumfa u Zagrebu nad Cedevitom i plasmana u finale ABA lige, košarkaši Crvene zvezde Telekom igraće večeras protiv odlične ekipe Lokomotive Kubanj, u borbi za plasman u Top 8 Evrolige!

Zvezda je večerašnjeg rivala ubedljivo savladala u Beogradu, bilo je 80:66, što će ruskoj ekipi svakako biti dodatni motiv za revanš crveno-belima. Međutim, ono što će Radonjićevom timu ovoga puta biti najveći problem, jeste umor od dugih putovanja u poslednjih desetak dana i zgusnutog rasporeda koji već podseća i na NBA ritam.

Ipak, Zvezda je pokazala da i sa time može da se izbori, ekipa je ponovo u odličnoj formi, nalazi se u seriji pobeda, pa domaćin ima dosta razloga za strah od beogradske ''kaznene ekspedicije''.

Uoči ovog, 12. kola, obe ekipe imaju po sedam pobeda i četiri poraza i ako Zvezda večeras trijumfuje, srpski šampion će i teoretski obezbediti mesto među osam najboljih, a do kraja Top 16 faze bi se sa Lokomotivom i Panatinaikosom borila za što bolju poziciju pred četvrtfinale.

Naravno, ni eventualni poraz ne bi bio tragičan, Zvezda bi u tom slučaju imala još dve šanse da overi vizu za Top 8, a istovremeno bi i samo jedan poraz Efesa u naredna tri kola odveo Zvezdu u narednu fazu takmičenja.

Večerašnja utakmica između Lokomotive i Zvezde počinje u 18 časova, a sat i po kasnije sastaju se Darušafaka i Panatinaikos.

U petak se igraju još dva meča u Grupi E, i to:

19:00h Cedevita - fenerbahče
20:45 Anadolu Efes - Unikaha




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke