Odbrana, odbrana i samo odbrana! Trinkijeri jasno stavio do znanja igračima Partizana na šta da obrate pažnju!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.03.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Nije bio zadovoljan Italijan nakon utakmice protiv Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nakon utakmice protiv Crvene zvezde Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan igrom u odbrani, istakao je da je njegova ekipa izgubila utakmicu upravo u tom segmentu.

"Bila je utakmica manje-više kakvu smo očekivali. Imali smo loš start, a Zvezda je bila dobra u odbrani, ali smo se vratili. Imali smo izuzetno dobru treću četvrtinu, vodili smo i izgubili smo utakmicu u odbrani. Bili smo jako loši jedan na jedan i to nas je koštalo utakmice koju smo odigrali tvrdo i čvrsto, ali kad praviš ovakve greške protiv ovako iskusnih igrača, nećeš pogoditi u seriji", rekao je Trinkijeri.

Jedno od pitanja Trinkijeriju bilo je i da li žali što nije išao na šut za tri poena u poslednjem napadu regularnog dela.

"Mislim kad si plus dva, dali smo zicer, mislim da smo dobro odigrali. Dali smo poslednji koš na utakmici. Ja sam rekao, ako moramo tri, idemo na trojku, ali plus dva – idi najbolji šut koji možeš. To je bio zicer, "nemoj dati zicer" je teško reći", ističe on.

Da li je Trinkijeri zadovoljan igrom svog tima uprkos porazu? Odgovor je - ne.

"Nisam zadovoljan jer mislim da smo pogrešno pročitali neke stvari. Igrali smo 20 minuta vrhunski u napadu i mislili smo da je to dosta i nismo igrali odbranu. Kad u plej-ofu ne igraš odbranu na strani, kako možeš da dobiješ? Nisam zadovoljan", ističe on.  


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Sunday, 24.03.2019
05:37

Das zicer na kraju regularnog dela, izboris produzetak.
Odigras prva dva, tri napada u produzetku odlicno i drzis vodjstvo, ispustio si ga posle promasene otvorene trojke Sija i 2+1 Davidovca.
Ukratko, sve si kosarkaski uradio, ali Zvezda je imala raspolozene igrace i davala je teske suteve i dodje novinar i postavi pitanje dali si trebao da ides na trojku, tj. pobedu na kraj regularnog dela.