Odavno Zvezdin trener nije bio ovako besan na svoje igrače, evo kako ih je kaznio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2019.
11:26
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Zvezda ređa pobede u Superligi, ali juče je trener Milan Tomić bio prilično nervozan, što je kulminiralo tokom druge četvrtine.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče upisala i sedmu pobedu u sedam odigranih kola u Superligi, ovoga puta Zlatibor je u Železniku savladan sa 83:57, ali krajem druge četvrtine trener crveno-belih Milan Tomić bio je veoma ljut, jer su njegovi igrači dozvolili gostima da priđu na samo tri poena razlike.

Sve je kulminiralo posle jednog prekršaja Marka Kešelja. Tomić ga je izveo iz igre, posle čega su na klupi ušli u kraći verbalni duel, a epilog svega je što je Kešelj ekspresno poslat u svlačionicu na ''hlađenje''.

Iako je na kraju Zvezda ubedljivo slavila, Tomić nije bio zadovoljan pristupom igri, pa je odlučio da danas svoje igrače kazni dodatnim treningom.

''Odigrali smo dobru utakmicu, ali to ustvari nije bilo dovoljno dobro. Pristup nije bio dobar, nije bio onakav kakav sam zahtevao. Bilo je predviđeno da igrači u nedelju budu slobodni, a sada će imati trening. Igrači moraju da budu ozbiljni pošto je Zvezda ozbiljan klub.

Moramo da radimo ono što smo zacrtali u svlačionici. Ako je predstava dobra imaćeš i navijače. Kao kada si u bioskopu ili pozorištu.

Možda igrači nemaju motiv za ove mečeve, ali moraju da ga nađu. To im je posao. Ako sada radiš dobro onda će biti dobro i kada stigne polufinale i finale. Moraš da radiš od prvog do poslednjeg dana.

Za svo vreme dok sam bio u Olimpijakosu nikada nisam nijedan dan bacio u đubre'', poručio je Tomić, a prenosi ''Basketballsphere''.

Još tri kola su ostala do kraja ligaškog dela sezone, vrlo brzo će početi i plej-of, pa ove oštre Tomićeve kritike i ne čude.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke