Odao ga drugar, Durant verovatno napušta Oklahomu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.04.2016.
18:25
Izvor: Sportske.net

Kendrik Perkins, veliki prijatelj Kevina Duranta, rekao je da su velike šanse da Kevin Durant napusti Oklahomu na kraju ove sezone.

BETA/AP Photo/Sue Ogrocki
BETA/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Igrač koji će biti u centru pažnje ovog leta jeste Kevin Durant, najviše zbog činjenice što se sve više priča o njegovom odlasku iz Oklahome.

Da će najverovatnije tako biti, potvrdio je njegov veliki prijatelj, a sada član Pelikansa, Kendrik Perkins.

"Postoji mogućnost da ostane u Oklahomi.

Sve zavisi od plej-ofa, ako osvoje šampionat onda definitivno ostaje. Ako ne osvoje, onda je vreme za promenu, po nekom mom mišljenju. Ipak, nikada ne znate
", rekao je Perkins.

"Njega "smaraju" sa tim već sada, zato i ne želim da mu smetam povodom toga. Ipak, rekao mi je imena par timova, ali potpisao sam ugovor o poverljivosti da neću reći ništa o tome
", istakao je Perkins.

Boston Seltiksi se najčešće pominju kao njegov naredni klub, to su novinari i pokušali da izvuku od Perkinsa, ali nisu uspeli u tome.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezda oooooo
Thursday, 07.04.2016
22:20

Kad bi presao i golden state,nba ne bi ni morao da se igra jer bi se vec znalo ko je sampion

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 07.04.2016
18:51

Mislim da KD, zajedno sa Raselom, ne želi da ostane nedorečen sa Tanderima (Soniksima). Previše su oni saživljeni sa tom franšizom da bi je napustili. LBJ je bio u sličnim ''odnosima'' sa Klivlendom, ali ih je napustio iz razloga što nije imao tim koji bi parirao najboljima - to je dobio u Majamiju. S' druge strane od Oklahome trenutno imaju jača 2 tima - GSW i SAS, zna se da oni nemaju prostora u kepu da ga dovedu, ako je razlog odlaska iz OKC-a titula, njemu niti jedan drugi klub ne može ponuditi konkurentniji tim od Oklahome za taj poduhvat, tako da teško da će jačina tima i uspeh u ovosezonskom PO-u biti presudan faktor za ostanak (koji je izvestan) Kevina u Oklahoma Sitiju. Naravno, ovo je neko moje viđenje situacije.

avatar
Daliborov psihijatar
Thursday, 07.04.2016
19:56

Od Oklahome ima bar 5,6 jacih timova,dzabe KD i RW pa i Ibaka i Kanter kada ostatak ekipe nije nesto.Svaku jacu utakmicu su izgubili ove sezone osim SAS kada im niko nije igrao.

avatar
Daliborov psihijatar
Friday, 08.04.2016
12:29

Ja tipujem na SAS iako su izgubili 2 puta od GSW-a ima jos jedna verovatno ce biti 2-2 u regularnom delu,ali dajem im prednost.Klivlend ili Boston osvajaju Istok sve zavisi od Lebrona,ali prsten ostaje na zapadu :)

avatar
lakipfc
Friday, 08.04.2016
10:34

Slazem se,morow,vejters,singler i ekipa ostala sa klupe,stvarno nemaju domet kvalitet ni za finale konferencije,moraju ova dvojica da daju po 40p da bi pobedjivali ozbiljne ekipe...

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 07.04.2016
21:52

Videćemo. Svaki poznavalac/pratilac NBA lige zna da prava igra (jače utakmice, kako ti kažeš) kreće tek od plej-ofa.

avatar
Thursday, 07.04.2016
18:50

Ja tipujem na Lejkerse. Takav mi je tip Durant.. Mada može i Boston. Obije ekipe imaju dobre mlade igrače i mnogo potencijala. Lejkersi će sigurno tražiti zvijezdu oko koje će graditi ekipu, nakon odlaska Kobija..

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 07.04.2016
21:53

Njihov KD će biti Ingram.