Od Zagorca još ništa, Muti podrška, o Samardu sledeće nedelje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
17:15
Izvor: Sportske.net

Rade Zagorac još nije potisao, ali Đorđe Pažin jeste. Pregovara se sa još dvojicom. Demanti Samjuelsovih tvrdnji na društvenim mrežama. O njegovom postupku sledće nedelje. Puna podrška Miroslavu Nikoliću.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Informacija koja se popodne raširila na kraju nije bila tačna - Rade Zagorac nije potpisao za Partizan, ali pregovori još traju. Sa druge strane, naša najava da dolazi Đorđe Pažin jeste tačna.

Uprava kluba pružila je punu podršku treneru Miroslavu Nikoliću, a najavljene su i sankcije za ispade Samarda Samjuelsa na društvenim mrežama.

Predsednik kluba Ostoja Mijailović pojavio se danas pred novinarima i pričao o raznim temama, a najglavnija je ona o Zagorcu. Popodne se pronela vest da je taj posao završen, nju su i našem portalu potvrdili kredibilni izvoli i mi smo je takođe preneli. Ispostavilo se da smo trčali pred rudu.

"Bilo je mnogo spekulacija, pregovori su u toku. Nismo potpisali, nisu do danas okončani. Ne mogu da kažem koji su to elementi koji prave prepreke, ali čim se to završi, onda ćemo objaviti.

Informacije koje su se pojavile samo otežavaju pregovore. Ja želim najbolje klubu, a menadžer igraču. Ne želim da klub potpisuje ne baš štetne ugovore, ali one koji nisu najbolji za klub
", rekao je Ostojić novinarima na vanrednoj konferenciji za novinare.

Predsednik kluba rekao je da bi bio "najsrećniji" da se vest o Zagorcu nije ni pojavila, jer kaže da to otežava pregovore, koji se vode sa još igrača.

"Najsrećnijih bih bio da se ta vest nije pojavila. Ne mogu da govorim o detaljima, pregovori nisu završeni. Prosto moramo da radimo da ne budemo na grbači države. Ne pregovaramo samo sa Zagorcem, pregovaramo sa još dva vrhunska igrača. Ako kažem s kim, to će otežati pregovore jer će im neko ponuditi nešto drugo i probaće da nam otežaju posao", rekao je Mijailović.

Kada će ti pregovori biti okončani?

"To ne zavisi od kluba koji ja zastupam, već od obe strane. Ako postignemo dogovor koji će biti obostran koristan, dobićete zvaničnu informaciju. Želim dobar odnos sa vama, koji ste Partizanovo glasilo. Znam da sa nestrpljenjem očekujete da javite nešto lepo. Već sam govorio da imamo opstrukcije sa svih strana, ne želim da činim štetu klubu", rekao je Mijailović.

Predsednik Partizana najavio je da će za 10 dana izaći u javnost sa kompletnim izveštajem o finansijskom stanju kluba. On je zahvalio navijačima na podršci za ovo vreme, ali ih je zamolio i za strpljenje, ali i da ne ubacuju predmete u teren tokom utakmice.

Kada je u pitanju trener Nikolić, klub mu je pružio punu podršku.

"Na utakmici protiv Albe je 20 ili 30 ljudi skandiralo protiv trenera. Upravni odbor odlučuje o tome. Muta ima podršku ovog kluba i ugovor na tri godine. On odlično radi svoj posao, a niko ne može idealno da postupa u svakom momentu. On i stručni štab imaju potpunu slobodu da donose najbolje odluke i da prave što bolje rezultate.

Navijači moraju imati strpljenja, treba da se suzdrže od loših navika u ionako teškoj situaciji, kako igračima tako i radnoj zajednici. Otežavaju nam i kazne zbog upaljača. tražim razumevanje svih navijača. Mislim da je ovo jako težak proces
", rekao je Mijailović.

Još jedna tema bilo je ponašanje Samarda Samjuelsa na društvenim mrežama. On je na Instagramu imao nekoliko ispada, a sada se i vrh kluba obratio povodom toga.

"KK Partizan ima disciplinski pravilnik. Nijedan igrač u ugovoru nema pravo da u javnosti nastupa van okvira tog ugovora. Naredne nedelje ćemo videti kako će postupiti disciplinska komisija. Samardo je oko 20 dana u klubu, on je danas već primio platu za prošli mesec. Plate primaju redovno i igrači i stručni štab i zaposleni u klubu. To je moja praksa", rekao je Mijailović.

On je upitan i da li ga je razočaralo to što je igrač uradio.

"Nije na mestu da bilo ko od sportista daje takve izjave. To su nepromišljenje izjave, koje ja ne podržavam. Ako u momentu želimo nešto da kažemo, to povlači veliku odgovornost i može da donese štetu i njemu i dresu koji nosi. Navijači su ga prihvatili dobro i mi u klubu smo ga prihvatili dobro", rekao je Mijailović.

On je dodao i da će se klub žaliti na kaznu koja je izrečena Miroslavu Nikoliću posle utakmice sa Crvenom zvezdom, kada je rekao da mu nije jasno zašto nije pomerena utakmica protiv crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Wednesday, 15.11.2017
19:54

Ajmo sad proverene informacije koja su to dva zvučna imena?

avatar
Bagzi
Wednesday, 15.11.2017
19:06

Kakva komedija xD

avatar
Wednesday, 15.11.2017
18:49

Samo siroko! Svaki mesec novi igrac. A za Duloa nema bas nista, niko nista ne pominje. Iako Partizan ima 7,8 otvorenih racuna

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 15.11.2017
18:40

FIno je sve to sa mladima, ali nama trebaju cetvorka i teska petica ako ode Samardo. Da su neka bolja vremena, i 2 5-ice, Salic bi bio tek treci centar, a i to sve pod uslovom da uopste bude u klubu.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 15.11.2017
18:31

Najjaca konferencija ikad :))) Najfiniji deo onaj sa govorima o dovodjenju jos nekoliko pojacanja, pa zatim nadovezanje na batove i samo gasenje kkp-a, (u pozadini krecu crkvena zvona 😂 ) kako oni zato nece biti krivi kad se to desi (a dovode pojacanja kao na traci, Zagor bice 19ti igrac na platnom spisku kluba) Izdominirao Ostoja nema sta, saga Zagor u sledecoj epizodi, televisa presenta :)))

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 15.11.2017
18:28

smradardo odlazi!