Od Kinsija s ljubavlju... (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.06.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana, Amerikanac Terens Kinsi, čestitao je klubu za koji je nastupao u sezoni 2013/2014 osvajanje šampionske titule u Srbiji.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Uprkos činjenici da nije uspeo da minulu sezonu kruniše trofejima u dresu Partizana, iz dobro poznatih razloga, Amerikanac Terens Kinsi nije zaboravio da klubu čije je boje branio nepunih šest meseci čestita titulu.

Partizan NIS osvojio je u subotu trinaestu uzastopnu titulu u košarkaškoj Superligi Srbije a Kinsi je na poseban način odlučio da čestita svima u klubu.

"Ovako izgledaju šampioni... Čestitke Partizanu na trinaestoj tituli u nizu... Zaslužili su je..." napisao je Kinsi a potom dodao,

"Na prvom mestu želim da čestitam najboljim navijačima koje sam sreo u svom životu, stručnom štabu koji je unapredio moju igru dok sam bio deo tima, upravi kluba i najvažnije, momcima sa slike. Momci, radili ste naporno i to je ono što je potrebno da bi se na kraju slavilo. Želim vam sve najbolje u nastavku karijere. Sva ljubav Partizanu" napisao je Kinsi.

Poruka koju je Terens Kinsi ostavio na "Instagramu" sadrži i sliku sa proslave Partizanove trinaeste uzastopne titule.

Podsećamo da je Terens Kinsi branio crno-bele boje od oktobra 2013. do marta 2014. godine kada je zbog ranije povrede odlučio da ode u Ameriku na dodatne preglede a klub je odlaganje povratka shvatio kao nepoštovanje discipline i raskinuo ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke