"Obrva" može sam, Meloun ohladio lošeg Jokića, Lilard kao mašina!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.03.2018.
08:02
Izvor: Sportske.net

Pelikansi preleteli i Pacifik, Entoni Dejvis ih vuče ka doigravanju. Teu ne ide, Jokić na hlađenju. Lilard izbušio Nikse, Hjuston bukvalno nezaustavljiv, ni Oklahoma im nije mogla ništa...

BETA/AP Photo/Ben Margot
BETA/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Entoni Dejvis nosi Pelikanse na leđima ka plej-ofu.

"Obrva" je noćas u El-Eju i pored povrede ubacio 41 poen, postigao četiri trojke (izjednačio rekord karijere), dodao 13 skokova. Napustio je na trenutak igru posle sudara za DeAndre Džordanom, u svlačionici su ustanovili da nije ništa opasno, pa je požurio na teren.

Klipersi su uspeli da se približe u finišu na dva poseda, ali je Dejvis ubacio šest poena u nizu i priveo meč kraju.

Kod Klipsa Haris i Vilijams po 27 poena, Teo 9, uz 4 asistencije i 3 skoka. Pogodio je samo jednu trojku iz pet pokušaja. Marjanović nije dobio šansu.

Težak poraz Denvera u Dalasu. Ne toliko ubedljiv koliko u smislu gubitka utakmice protiv rasterećenog i objektivno mnogo slabijeg rivala.

Jokić loš, od povratka Milsapa kao da je nestao sa terena, ubacio je četiri poena, imao 9 skokova i 5 asistencija. Pao je u formi, šut ga ne služi, promašio je sve četiri trojke.

Ni Milsap se nije proslavio, na drugoj strani u tek 20. pobedu Teksašana je ugradio 24 poena, Novicki je pogodio pet trojki, trener gostiju Meloun je bio veoma nezadovoljan odbranom. Jokić nije ulazio u igru u poslednjoj četvrtini, nije želeo ništa da komentariše, kaže da je to trenerova odluka.

Večeras se Denver vraća kući, stiže im Klivlend.

Stef Kari je ubacio 34 poena, očekivana pobeda Voriorsa protiv Netsa. Šampion je krenuo jako, pa nestao u drugoj četvrtini, ali su posle poluvremena došli na svoje. Kari je inače postao tek sedmi igrač u istoriji Voriorsa koji je postigao 5000 koševa iz igre, pre njega to su učinile legende Čembrlen i Beri, za Kris Malin, Pol Arisin, Malins i Nejt Tarmond.

Malo jači trening za Portland protiv očajnih Niksa, Lilard je ubacio 37 poena, Blejzersi su dobili osmi meč u nizu. Portland je ubacio čak 20 trojki, Lilard osam, postiže u proseku oko 27 poena po meču, veruje da je ovo njegova najbolja sezona.

Seriji Hjustona nema kraja, Harden je stigao u grad u kome su ga veoma voleli, ubacio 23 poena, imao 11 asistencija, lideru ništa nije mogao ni MVP Vestbruk sa 32 poena. Kris Pol je bio odličan, 25 koševa, Tander je pobedio dosta jakih timova ove sezone, ali Hjuston im je ubacio 17 trojki, posle poluvremena dobrom odbranom zatvorio POla Džordža i u drugom delu lako stigao do trijumfa, 16. u nizu, ovo je druga najveća serija pobeda u istoriji teksaške franšize.

Dvajt Hauard je ubacio 30 poena, ali to nije bilo dovoljno, raspucani Siksersi su odneli pobedu iz Severne Karoline. Ben Simons je ubacio 16 poena, imao 13 asistencija i 8 skokova, Dario Šarić završio sa 19 poena, dao je četiri trojke, Siksersi su imali 35 timskih asistencija, baš se videla razlika u kvalitetu. Hornetsi su daleko od plej ofa, sedam mečeva kasne za osmim mestom, čini se da su se predali.

Toronto siguran protiv Atlante, Kanađani drže prvo mesto Istoka, DeRozan je ubacio 25 poena, doduše njegov tim se mučio tri četvrtine, a onda su ubacili u brzinu, kako i dolikuje najboljem domaćinu u NBA ligi.

Ogorčena borba u distriktu, Vašington je srušio Majami posle produžetka i prekinuo lošu seriju. Bredli Bil je ubacio 30 poena za Vizardse, rešio divizijski derbi. Domaćin je šutirao trojke najbolje u sezoni, 14 iz 24 pokušaja, pa je Vašington ostao peti na Istoku, imaju pola pobede manje od Indijane, ali i jednu više od šestoplasiranih Siksersa. Dragić 16 poena, 7 skokova, 5 asistencija, Vejd je ubacio 22 poena, njihov tim je samo jednom vodio, ali stigao do produžetka, no pobeda je ostala u prestonici.

Rezultati:

LA Klipers - Nju Orleans 116:121
Golden Stejt - Bruklin 114:101:
Portland - Njujork 111:87
Dalas - Denver 118:107
Oklahoma - Hjuston 112:122
Šarlot - Filadelfija 114:128
Toronto - Atlanta 106:90
Vašington - Majami 117:113 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Манда
Wednesday, 07.03.2018
14:54

Чим напад не иде преко Јокића ту се игра Денвера завршава. Ако наставе да играју овако, Милсапу доле на исо лопту, Јокић да игра класичну петицу, оде сезона, а можда и Јокић.

avatar
M_85
Wednesday, 07.03.2018
12:42

Jedino ko me zanima od nasih su Bjelica, Bogdanovic i Marjanovic. Ova druga dvojica i ne bas.