Obradović zadaje veliki udarac Zvezdi?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.06.2017.
18:05
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi specijalizovani portal "Eurohoops", srpski stručnjak je rešen da u svoje redove dovede košarkaša Crvene zvezde mts.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prema pisanjima pomenutog portala, Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara je zainteresovan za beka "crveno-belih" Čarlsa Dženkinsa.

Amerikanac je imao sjajnu sezonu u ekipi Dejana Radonjića, imao je i vrlo bitnu ulogu u timu, a pred kraj sezone je usled povrede Stefana Jovića često preuzimao i dirigentsku palicu na terenu.

On je na 30 nastupa u Evroligi u proseku beležio 9,4 poena uz 2,1 ukradne lopte po meču, a po drugom pomenutom parametru bio je najbolji u čitavom takmičenju.

Saša Obradović je zainteresovan da ga uključi u svoj projekat u Krasondaru, a nema sumnje da bi njegov odlazak iz Beograda bio veliki udarac za Zvezdu.

Koliko je bivši igrač Golden Stejt Voriorsa bitan za Crvenu zvezdu možete pročitati u intervjuu koji je trener najboljeg srpskog kluba Dejan Radonjić dao za Sportske.



Pored Dženkinsa, "Lokosi" su zainteresovani i za beka Unikahe Kajla Foga, koji je imao veoma uspešnu sezonu u Malagi. On je u Evrokupu, koji je Unikaha na kraju i osvojila, u proseku upisivao 11,9 poena po utakmici.

Obradovićeva Lokomotiva se ranije dovodila u vezu i sa Brankom Lazićem iz Crvene zvezde mts, ali je prema novim informacijama srpski strateg pažnju usmerio ka Dženkinsu, sa kojim su već i započeti razgovori.

dzenkins zvezda

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 26.06.2017
13:18

jedini koga ne bi nikako pustio,bice jos bolji sledece sezone.

avatar
Kilavi Milojko
Sunday, 25.06.2017
10:59

Zvezda se pita, ne Sasa Obradovic. Djenka je pod ugovorom. Ne lozite narodne mase dzaba, ako plate obestecenje i njemu bar duplu platu, onda ce otici, u suprotnom sigurno nema nameru da spadne s konja na magarca.... :)

avatar
Bojan Nikosavic
Sunday, 25.06.2017
01:55

Ljudi shvatite da ne moze niko da nam odvede igraca ako mi ne dozvolimo i opustite se nece Djenka nigde ;)

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 25.06.2017
19:03

Istina je negde na pola. Tacno je da ne moze da se odvede igrac koji je pod ugovorom bez saglasnosti kluba. Ali isto tako je tacno da se igracima dosta duguje od prosle sezone,pa sad.....pitanje je sta manje boli....naci pare i isplatiti igraca ili ga pustiti u drugi klub na usrb dugova a mozda neki euro i preko toga.

avatar
Manitu
Saturday, 24.06.2017
21:44

Uf dobro je ja mislio pustio menicu

avatar
Salone
Saturday, 24.06.2017
20:21

Kakav udarac zvezda je na dobitku jer ce platiti 600 000€ Djenku za te pare mozemo dovesti da dobra igraca.

avatar
noxovac
Saturday, 24.06.2017
23:04

a to sto dzenkisu dugujete jedno 300.000 to nista

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 25.06.2017
00:09

Sto bi platili? Mozda ce mu dati toliku platu, ali to nema veze sa FMP-om. Mislim da je Dzenkins pod ugovorom za sledecu sezonu, ali svaki igrac moze da ide bez obestecenja ako mu se duguje nekoliko plata (mislim 3), a Dzenkinsu se jos duguju pare i iz proslog mandata, a za ovu sezonu se duguje igracima i do 8 plata.

avatar
Razor
Saturday, 24.06.2017
19:14

Navijacima je tesko da prihvate da neko mora da ode, kako bi imao mogucnost za veci napredak, bolji zivot, ne treba terati nekog da ostane ovako kako jeste, vec ako postoji prilika da odes negde, bolje da je iskoristis sad nego posle da zalis zbog svoje odluke da ostanes. Jeste da postoji ta ljubav mecu navijacima i igracima na terenu, al opet treba prihvatiti ponudu i ici dalje.

avatar
Razor
Saturday, 24.06.2017
18:43

Kad se skupi dovoljno para, onda se trazi trener, igraci. Zvezda ima dovoljno informacija o tome kako bi trebalo da izgleda nova ekipa, treba traziti slicnu hemiju, plus mozda nesto jos sto bi dodatno pomoglo za jos veci napredak, dosta se naucilo tokom svih ovih godina u smislu poznavanja psihickih, fizickih karakteristika igraca, trenerove vizije kojim pravcem treba ekipa da se krece, de bih sad gresili i rekli da nismo trazili, zna se obrazac koji nam treba, jeste tesko kad nemas pare, al opet bice ih ako se proda veci deo ekipe, sto bih se neko zadrzavao, ako ima potencijal za nesto vise? Opet treba dati priliku nekim novim igracima, naci one iskusne, ubaciti neke nove koji bi da uce i prate sta im se kaze, al opet da trener ima dobar pristup igracima, da zna njihove mane i pluseve,kolko zapravo mogu da doprinesu ekipi.

avatar
Razor
Saturday, 24.06.2017
18:25

Mora se, kad nemas sta drugo, makar da zarade dovoljno za neko pojacanje, al da bude ono pravo, ako planiramo da u sledecoj ostvarimo jos veci uspeh, sad je vreme da se pokupi novac od igraca, plus od prodaje karata, sponzora i taman dovoljno za formiranje kvalitetne ekipe.