Obradović se plaši da se i Feneru ne desi isto što i Zvezdi

Autor: Beta Beta
utorak 19.12.2017.
21:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je posle večerašnje ubedljive pobede svoje ekipe nad Crvenom zvezdom da se u igri crveno-belih video umor.

Epa/Adrian Ruiz de Hierro
Epa/Adrian Ruiz de Hierro

Povezane vesti

Fenerbahče je večeras sa 82:56 pobedio Crvenu zvezdu u 13. kolu Evrolige.

"Ovo je važna pobeda za nas. Razumljivo je što je Zvezda bila na nešto slabijem nivou, video se umor. Imali su težak put u Valensiju, a potom i u Crnu Goru, pa su došli ovde. Tako i ja sada brinem kakvi ćemo biti za dva dana protiv Makabija", rekao je Obradović posle utakmice.

"Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo da promenimo odbranu, da budemo agresivniji, što smo i uradili u drugom poluvremenu", rekao je Obradović.

Najefikasniji igrač Fenerbahčea Jan Veseli kazao je da se ekipa dobro pripremila za meč sa Zvezdom i nije ponovila greške iz prethodne utakmice protiv Žalgirisa.

"Nije bilo lako spustiti ih na 56 poena, ali dobro smo se pripremili i držali se plana. Nismo ponovili greške iz utakmice sa Žalgirisom", rekao je Veseli.

On je kazao da ga posebno raduju utakmice na domćem terenu zbog dobre podrške s tribina.

"Svaka utakmica je bitna za nas. Izgubili smo prethodnu kod kuće i ovoj smo morali da budemo bolji. U ovoj nedelji kada se igraju dve utakmice, bitno je da svi budu spremni... Mora da dodje do rotacije, posebno sada kada smo igrali u nedelju, danas i za dva dana", zaključio je Veseli.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Wednesday, 20.12.2017
13:28

Da, isto je to. Fener avionom, privatnim, na sva putovanja a mi busom iz Spanije u Cg. Realno, isti umor. Izdrzi Zeljko, nije ti lako.

avatar
36 Dado
Tuesday, 19.12.2017
22:45

😂😂😂😂Željko vragolan

avatar
BobanStojkovic2
Tuesday, 19.12.2017
23:25

Kao i Limož. Puče stotina ponovo.....