Obradović: "Da se dobro raspoloženje prenese na meč s Cedevitom"

Autor: Beta Beta
subota 19.12.2020.
13:02
Izvor: Beta

Za nastavak serije...

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da očekuje da se dobro raspoloženje i "momentum" posle pobede nad Valensijom prenesu i na predstojeću utakmicu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi.

"Cedevita igra odličnu košarku sa dobrim individualcima koji su uklopljeni kao celina koja igra vrhunsku timsku igru. Ekipa su koja zna šta hoće i u napadu i u odbrani, i odlično su vodjeni od strane trenera Jurice Golemca", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Zvezde, posle jučerašnje pobede nad Valensijom u Evroligi, sutra dočekuju Cedevita Olimpiju u 11. kolu ABA lige.

"Posle velike pobede nad Valensijom koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i 'momentum' prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu"
, rekao je Obradović.

"Nemamo puno vremena da se pripremimo i kao što sam rekao odmah nakon meča u petak, osnovni cilj će biti da oporavimo i osvežimo ekipu za ovo što sledi",
dodao je trener Zvezde.

Oba tima su do sada upisala po jedan poraz, s tim da je Cedevita Olimpija odigrala tri meča manje.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović rekao je da se nada da će pobeda protiv Valensije biti "zamajac za naredne utakmice".  

"Cedevita Olimpija je dobra ekipa koju ove sezone na parketu predvodi Jaka Blažić koji igra izvanredno. I Peri igra odlično i mnogo znači tom timu koji je sastavio Jurica Golemac. Igraju dobro, uigrani su, dobro vodjeni i svako zna svoju ulogu. Ako budemo igrali našu igru, sve će zavisti od nas u ovoj vrlo važnoj utakmici"
, rekao je Simonović.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke