Obećanje navijačima Partizana, centar ubeđen: "Dobićemo ih!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.03.2019.
10:10
Izvor: Sportske.net

Centar Partizana ubeđen da će njegov tim dobiti Crvenu zvezdu mts u narednom meču.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda vodi sa 1:0, Partizan je ispustio veliku šansu da dobije utakmicu, ključ je bio kraj treće deonice kada su crno-beli vodili sa 11 poena prednosti i tu prednost ispustili na početku poslednje četvrtine jer nisu uspeli da odbrane napade koji su išli preko Filipa Čovića.

Džok Lendejl je bio ponovo uzdanica Partizana, a sam završetak utakmice, tačnije produžetka, morao je da se odigra bez njega jer je dobio petu ličnu grešku.

"Mogli smo da dobijemo ovaj meč. Napravili smo velike greške. Iako smo izgubili, mislim da smo prikupili dovoljno samopouzdanja jer vidimo da možemo da ih dobijemo sledeći put i mislim da sigurno hoćemo. Sledeći put treba da budemo bolji u odbrani i da im ne dozvolimo lake poene. Imali su visok procenat šuteva za dva poena, mislim 75 odsto, to je previše. Radićemo na tome tokom nedelje i pobrinućemo se za to da ih dobijemo pred domaćom publikom", rekao je Džok Lendejl.

Ekipa Partizana ima još šest dana da se dobro pripremi za naredni meč koji će se igrati pred navijačima crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Sunday, 24.03.2019
15:50

Dobili ih sa drugim timom ove glavne igrace odmarali za finale i oni se opet necemu nadaju😂

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 24.03.2019
11:16

Ajmo da budemo realni malo, pa cak ni ti sam ne verujes u ovo sto govoris. Dobili smo vas sa klupom, stranci su nam potpuno zakazali. Dovoljno je da u revansu samo jedan od njih "poludi" i lagano cemo vas rutinirati. Imas kod nas jos podosta rezerve...