Nurkić kao Jokić, Lejkersi čekaju Pola Džordža!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.02.2018.
09:06
Izvor: Sportske.net

Posle Srbina, i Bosanac "kriptonit" za "Supermena". Lejkersi lako sa Oklahomom u večeri u kojoj je "Stejpls Centar" toplo pozdravio Pola Džordža, uz nadu da će stići na Pacifik narednog leta.

Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer
Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Povezane vesti

Mladi tim Lejkersa je i pored toga što je jučerašnji čitav dan prošao u pričama i čekanju trejdova dobio Oklahomu, njihova najubedljivija pobeda u sezoni, rasturili su Tander u danu kada su iz grada otišll Džordan Klarkson i Lari Nens Džunior, a stigli Ajseja Tomas i Čaning Fraj. Cilj je osloboditi selektor kep za dva slobodna agenta narednog leta, jedan je možda već sinoć bio u "Stejpls centru", Pol Džordž, ubacio je 29 poena, publika ga je toplo pozdravila, kao deo ubeđivanja da narednog leta stigne u Lejkerse. Tander oslabljen, bez Vestbruka i Karmela Entonija nije pružio značajniji otpor.

Voriorsi su loše počeli meč sa Mavsima, bili na -10 posle prve četvrtine, ali je brzo sve došlo na svoje mesto, posle poluvremena. Kari je ubacio 20 poena, imao 8 asistencija i 7 skokova, Durant dodao 24 poena, 9 skokova, 4 asistencije i 2 blokade. Drajmond Grin je kao i obično odradio sve ostalo, pa dileme nije bilo, šampion je izgubio tri od poslednja četiri meča, u drugom poluvremenu su konačno ličili na sebe.

Jusuf Nurkić je bio junak pobede Portlanda nad Šarlotom, u "Moda centru" smo videli produžetak, Bosanac je ubacio 24 poena, imao 14 skokova i 4 blokade, kao i Jokić pre nekoliko večeri i on je dobio duel sa "Supermenom" Hauardom. Kemba Voker je na drugoj strani brojao do 40, Hornetsi su se vratili u poslednjoj četvtini, ali u produžetku je serija 6:0 dovela domaćina do pobede.

Produžetak i u Vašingtonu, Boston je odneo pobedu iz prestonice. Kajri Irving je ubacio 28 poena za Boston, 12 od poslednjih 17, pa su Seltiksi nekako isčupali trijumf i ostali na prvom mestu Istoka. Na drugoj strani Porter Džunior 27 poena, Vizardsi su odigrali očajno u produžetku, imali su primedbi na suđenje, a nedostajao im je osim povređenog Vola i pravi Bredli Bil. On je šutirao loše, a njegov tim napravio 20 grešaka.

Toronto u stopu prati "Kelte" Kanađani su uzeli meru Niksima koji počinju život bez Porzingisa. Valančijunas je ubacio 18 poena, imao 10 skokova, u redovima gostiju nije bilo ni Enesa Kanteea, jasno zbog čega su se lako predali preko granice.

Orlando je savladao Atlantu DiDžej Ogastin je ubacio 18 poena, imao 9 asistencija, Furnije dodao 22, Hezonja 8 uz 10 skokova. Za Medžik je ovo treća pobeda u nizu, tako nešto napravili su samo na startu kada su pomislili da bi ovo mogla da bude njihova sezona, ali od toga nema ništa. Medžik bez Elfrida Pejtona koji je trejdovan u Feniks, pa će Ogastin biti startni plej.

Rezultati:

Golden Stejt 121:103
Portland - Šarlot 109:103 pr.
Vašington - Boston 104:110 pr.
Toronto - Njujork 113:88
Orlando - Atlanta 100:98

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nator
Friday, 09.02.2018
19:28

Vrijeme je da se Lakersi vrate dje im je i mesto.. ne kazem konkretno za thomasa, ali kad bi dosao lebron i kanzis i to je to :))

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 09.02.2018
22:31

Zasto bi LBJ otisao u Lejkerse? Cak i ovakav roster Klivlenda je bolji od tog potencijalnog rostera LAL,a da ide od kuce da bi imao jos manju sansu za titulu nema smisla,niti bi LAL ista dobili time,jer bi osakatili mladje igrace zarad 2 dobre sezone.

avatar
_Goran_
Friday, 09.02.2018
10:20

Verovatno ce cekati leto 2019 za slobodne agente.